A termék jelenleg nem elérhető.
ŐSZI MÜCSALI SZETT
ŐSZI MÜCSALI SZETT
Ha ősz, akkor pergetés!

Ha pergetés, akkor pedig műcsalik sokasága.

Hogy ne vessz el a rengetegben, számodra állítottuk össze az alábbi kombinációt: Pergető felszerelésünk mit sem ér egy megfelelő méretű és minőségű doboz nélkül. Alapterülete 17cm x 27 cm, magassága 4,5 cm. Osztható rekeszeinek köszönhetően többféle méretű és eltérő tulajdonságú műcsali is elfér benne. Twisterálló, így biztonságban tudhatjuk plasztik csalijainkat is. Ha már plasztik, nézzük az arzenált, mely ebből a típusból a csomagba került:
- Wizard Energy Shad-ek különféle méretben, melyek kivételes lágyságukkal keltik fel a ragadozók figyelmét, a leglassabb bevontatás mellett is.
- Wizard Finesse, vágott hasú plasztik a Drop Shot módszert kipróbálni vágyóknak. A hosszú farok rész ellenállhatatlan akciót mutat a módszerre jellemző bevontatás alatt.
- És a már szinte klasszikusnak számító Mann's Shad-ek, melyek picivel keményebb változatai főként folyóvízi pecákra lettek kifejlesztve.

Ezekhez a csalikhoz passzoló Jig horgok és Drop Shot horgok is kerültek a szettbe, azzal az ólommal egyetemben, melynek speciális kapocs része a drop shot módszert kedvelők részére lett így kialakítva.
A drop shot horog felkötése után a szabadon lógó zsinór szárra fűzzük fel az ólmot, majd a kapocs felső, szoros részébe pattintsuk be a zsinórt. Ezt a módszert alkalmazva könnyedén tudjuk állítani a műcsali, mederfenék távolságot. Sokkal előnyösebb, mintha ólmunkat fixen kötnénk a főzsinór végére.

A gumi csalik mellet 1 db Salmo wobbler is került a dobozba, mégpedig a Frisky, mely a csukák mellett, sokszor elcsábítója a süllőknek is.

A teljes lefedettséghez hozzátartozik a villantók csoportja is, mely most egy bokorugró változattal képviselteti magát, hogy a legóvatosabb csukát is kiugraszthassuk a bokorból.

Hogy mindezeket könnyen tudjuk cserélni a zsinóron, a szett tartalmaz 10 db kiváló minőségű kapcsot.


Kezdők és haladók is eredményesen használhatják ezt a szettet, mivel kiváló műcsalikat tartalmaz, egy horgászatra azonnal alkalmas összeállításban.

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
MI LEGYEN AZ AJÁNDÉK-AJÁNDÉK ÖTLETEK KARÁCSONYRA 3.
Megjelent: 2016-12-12 | Forrás: Nagy Levente | Írások

ldeje figyelmet fordítani családtagjainkra, szeretteinkre, barátainkra. Lassan azon is elkezdünk gondolkodni, milyen ajándékkal lepjük meg őket, hiszen mindannyian tudjuk: adni jó. Felemelő érzés, amikor azt tapasztaljuk, hogy valakinek sikerült örömet szereznünk. Ez azonban nem ...

Nincs kapcsolódó videó