A termék jelenleg nem elérhető.
Jubileumi Intruder Feeder szett
Jubileumi Intruder Feeder szett
Ha már megismerkedtünk a feederezés szépségeivel és kicsit emelni szeretnénk felszerelésünk minőségén, bátran válasszuk a Jubileumi Intruder Feeder szettet.
Az Arno Intruder botok már több, mint egy éve bizonyítanak. A magas minőségű carbon anyag, a spirálszövött kevlar erősítés, a kényelmes fogást biztosító parafa nyél, a bottagok alsó fém zárókupakjai, a nagy keménységű sic gyűrűk mind a tartós használat garanciája. Ezzel a bottal végre nem csak egy-két szezonra oldjuk meg a botválasztás kérdését. A három darab,nagy méretű gyűrűkkel szerelt rezgőspicc teszi igazán vonzóvá és minden körülményhez megfelelővé.
Hozzá természetesen Arno Intruder orsó dukál, melyet masszívvitása miatt szeretnek oly sokan. Könnyített, sekély fém dob jellemzi, ami strapabíró, jól fut le róla a zsinór és nem kell sok száz métert feltekerni rá. A fék a hagyományos, fém-filc lamellás megoldás, ami kifejezetten jól dolgozik.
Power Method Feeder zsinórral tölthetjük fel a dobot, mely az egyik legjobb fenekező zsinór a kínálatban. Teflon bevonatának köszönhetően ellenállás nélkül szalad ki a gyűrűkön és kopásállósága is kiváló. Nyúlása minimális így a legérzékenyebb kapásokról is értesülhetünk.
140-es kétrészes Carp Hunter botzsák is jár a szetthez, melyben biztonságban szállíthatjuk felszerelésünket. Gyöngyvászon anyagának köszönhetően nem csak strapabíró, de könnyen tisztítható is.
HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó