A termék jelenleg nem elérhető.
Jubileumi PVA szett
Jubileumi PVA szett
Nagy népszerűségnek örvendenek a PVA termékek a pontyhorgászatban, ezért összeállítottunk ebből is egy jubileumi szettet, hogy kedvezzünk horgászainknak.
Szinte minden belekerült, amit használhatunk, használni kell, úgy, mint:
- Carp Expert csali őrlő, mellyel könnyedén apríthatunk bojlit pelletet. Ezek az őrölt csalik sokkal intenzívebbé válnak és nagyobb csalogató erővel rendelkeznek, mint egészben hagyott társaik.
- Kétféle Carp Expert töltő csöves és tömővel ellátott PVA háló, mellyel pillanatok alatt készíthetünk kis hurkákat az ólom, vagy a horog mellé. Mát pár szem csali is olyan extra csalogató hatást jelent, aminek nem tudnak ellenállni a halak.
- Ha nem szeretnénk hálót használni, itt van kétféle PVA zacskó, melyek kivételes módon aromásítva is vannak.
- Fűzőtű is került a csomagba, kifejezetten PVA szalagos, zsinóros fűzéshez, melyre jóval több bojlit, pelletet tudunk felhúzni egyszerre, mint egy hagyományos fűzőtűre.
- Hogy legyen is mit felhúzni, őrölni, tölteni, The One Purple bojli és Benzár Pellet egészíti ki a pakkot! Szintén Krilles és Halas Lazac olajos ízesítésben.
Azok mellett, akik régóta használják ezeket a termékeket, azoknak is bátran ajánljuk, akik most ismerkednek a PVA-k használatával, mert mindent megkapnak egy csomagban, amelyből a fogyó tételeket már később csak pótolni kell.
HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó