BENZAR MIX BUSÁZÓ ETETŐANYAG
Termékleírás

Benzár Mix Busázó etetőanyag

A BENZAR MIX BUSAZÓ etetőanyag egy ősi kínai receptúra alapján lett kifejlesztve a többszörös román bajnok BENZÁR ZSOLT jóvoltából.

Ez az igen finom szemcsézetű etetőanyag tejport, plankton őrleményt, illetve különböző proteineket tartalmaz, melynek köszönhetően erőteljes felhőt képez a vízben, melyre a felszínen táplálkozó halak azonnal reagálnak.

Ez az etetőanyag egy hiánypótló újdonságként került a piacra, mely a busa horgászata mellett, kiválóan alkalmazható más békés halak, ponty, kárász, keszegfélék horgászatánál is, amikor a halak a felszínen vagy annak közelében táplálkoznak.

Az etetőanyag önmagában, semmilyen adalékanyag hozzáadása nélkül is kiválóan alkalmazható, viszont más etetőanyagokkal kombinálva is használhatjuk, ha azt szeretnénk elérni, hogy a vízbe juttatott etetőanyagunk még-nagyobb felhőt képezzen.

Ez az etetőanyag nem csak a hétköznapi horgászatban, hanem bizonyos szituációkban versenykörülmények közt is kiválóan megállja a helyét.

Bekeverése roppant egyszerű! A zacskó tartalmát a vödörbe helyezve, víz hozzáadásával elkezdjük keverni. Ahhoz, hogy a megfelelő állagot elérjük javasolt 2-3 (10 percnyi) szünetet tartani, hogy az etetőanyag szemcséi megfelelően átnedvesedjenek. Az etetőanyagot benedvesítés után javasolt törőszitán áttörni.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Típus Kiszerelés
94005-070 BENZAR MIX NOVAC SANGER (BUSA) 1KG 1 090 Ft 1090 Ft/KG Busa1 kg
94005-370 BENZAR MIX NOVAC SANGER 3KG (BUSA) 2 290 Ft 763.33 Ft/KG Busa3 kg

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

JOKER ETETŐANYAGOK
1 690 Ft
LIFTEZŐ ETETŐANYAG
990 Ft
CUKK NASHI TŰZŐSZÚNYOGOS ETETŐKEVERÉK
1 990 Ft
BENZÁR ICE MIX ETETŐANYAG 500G
890 Ft
Premium Method Mix
2 290 Ft
SBS ALL IN FLUMINO BOX 1,5KG
3 990 Ft
Busára egyszerűen!
Megjelent: 2016-09-09 | Forrás: Nagy Levente | Írások

Céltudatosan busára kevesen horgásznak, nem tartozik ez a halfaj a sporthorgászok kedvencei közé. De miért is van ez így? A válasz roppant egyszerű. Ez a halfaj planktonokkal táplálkozik, ezért horogra csalni nem egyszerű. Léteznek, működő módszerek, technikák (TECHNOPLANKTON ...

Nincs kapcsolódó videó