A termék jelenleg nem elérhető.
ET BLACK FIGHTER SLIM SPICCBOT
ET BLACK FIGHTER SLIM SPICCBOT

ET Black Fighter Slim spiccbot

Az Energo Team BF Slim spiccbotjánál a nevéből adódóan, a vékony blankra lett helyezve a hangsúly.

A Black Fighter alapszériás spiccbotja eddig sem egy vastag és nehéz úszós pálcaként került be kínálatunkba, de még ebből a vastagságból is faragva lett, megalkotva a Slim, magyarul karcsúbb változatot.

Ezt a változást a blank átmérői tükrözik legjobban, melyek hossztól függően a következőek:
- 4 m: 18 mm
- 5 m: 20 mm
- 6 m: 22 mm
- 7 m: 24 mm

A Slim változat hasznát elsősorban a szerelék vízbejuttatásakor lehet érzékelni, a kisebb ellenállása miatt sokkal könnyebb vele a dobások kivitelezése, kisebb erőhatás éri a botot. Ez a tulajdonság szeles időben is fel fog értékelődni, mivel a szél miatti terhelés is sokkal kevesebb lesz.

Anyaga IM8-as carbon, melynek köszönhető könnyedsége, gerincessége és kellő erőtartalékai. A keszegek és kárászok mellett, aki a pontyokat akarja üldözőbe venni, nyugodtan levághat a spiccből, majd begumizva a termetesebb 2-3 kilós példányokat is célpontul veheti.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott termék, azoknak a horgászoknak, akik a vékony blankú botokat részesítik előnyben, de tapasztalt kezekben kiváló, akár horgászversenyekre is.

KAMASAKI VIKING SPICCBOT
1 490 Ft
ET BLADE SPICCBOT
31 990 Ft
BENZAR RIVER SPICCBOT
36 990 Ft
KAMASAKI RIVER SPICCBOT
6 790 Ft
KAMASAKI KID/JUNIOR SPICCBOT ZSEBPECÁVAL
2 490 Ft
MAVER ALBORELLA SX SPICCBOT
12 990 Ft
Csalihalfogó spiccbotos szerelék
Megjelent: 2022-08-24 | Forrás: Frankó Zoltán | Írások

Előbb-utóbb minden horgász megpróbál valamilyen rablóhalra horgászni, ehhez pedig, ha pergetéssel nem megoldható a helyzet, szükség van csalihalra. A kezdő horgászok vagy a mai divat szerint feeder horgászaton felnövő horgásztársaink azonban nem mindig tudják, hogyan kezdjenek hozzá ...

Spiccbottal Maty-éren
Megjelent: 2021-02-23 | Forrás: Szarka László | Írások

Kétszeres volt az örömöm, amikor bizonyossá vált, hogy ezt a cikkemet Jéger Szabolccsal és egy spiccbotos horgászatról készíthetem. Az öröm elsőként Szabolcsnak szól, akit nem csak azért tisztelek, mert kiváló riportere a Fishing & Hunting stábjának, hanem leginkább azért a ...

Nincs kapcsolódó videó