A termék jelenleg nem elérhető.
ET DX-KEVLAR FEEDER BOT
ET DX-KEVLAR FEEDER BOT
EnergoTeam DX-Kevlar Feeder bot

A DX kevlár anyag sokaknak hangzik ismerősen. Akik szerették, Ők az alábbiak miatt tették mindezt:

A horgászbot anyaga kiváló minőségű, nagy tisztaságú carbon. Erre került egy olyan keresztszálas erősítés, ami igazán egyedivé teszi a horgászbotot. A keresztszál anyaga pedig nem más, mint a kevlár. A kevlár egy nagy szakítószilárdságú, de könnyen kezelhető anyag. A horgászbot készítésben a legfőbb szerepe: A horgászbotra hat egy erő (dobás, fárasztás), ennek az erőnek az ellenkező oldalán a botban egy hosszanti húzó erő alakul ki, miközben a legnagyobb terhelés ponton a horgászbot kör keresztmetszete oválissá változik, és itt szokott bekövetkezni a törés. Ennek a hosszanti húzóerőnek tartanak ellent a kevlár szálak és így az oválissá válás mértéke is csökken…az eredmény nagyobb terhelhetőség, ép horgászbot.

Ideális dobósúlya valahol 100 gramm körül alakul, ezzel már akár a 360-as változattal is dobhatunk 100 méter környékére. Igényes parafa nyél került a botra, ami amellett, hogy esztétikus, tökéletes fogást is biztosít. 3 db rezgőspicc van a bothoz, 1-2-3 unciásak.
A keverő gyűrű mérete 30 mm, így nem feltétlen kell hatalmas orsókat rátennünk a megfelelő dobástávolság eléréséhez. Gyűrűi nagyobb részt kéttalpasok, viszont extra erősek, még kézzel is nehéz elhajlítani őket.

Fárasztás során jól viselkedik, de ilyenkor is szereti a nagyobb terhelést, 5 kg feletti halak esetében „él" igazán.
Kifejezetten ajánljuk folyóvízre, gerincessége miatt, de kisebb nagyobb bányatavakon, természetes vizeken is kitűnően működik. Megfelelő horgásztudással és szerencsével, a hazai békéshalak között nincs ellenfele!
 
CARP HUNTER PLUS FEEDER BOT
10 990 Ft
CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT
24 490 Ft
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER BOT
19 990 Ft
SONIK SONIK SPECIALIST BARBEL BOT 12' 1.75LB
24 990 Ft
BENZAR NO LIMIT METHOD FEEDER BOT
36 990 Ft
BENZAR UNIVERSAL FEEDER BOT
25 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó