A termék jelenleg nem elérhető.
THE ONE SLIM BOJLIS BOT
THE ONE SLIM BOJLIS BOT

The One Slim bojlis bot

A THE ONE termékek kiemelt jelentőséggel rendelkeznek a hazai pontyhorgászat piacán!

Több évtizedes tapasztalatok adódnak össze, amikor egy csali, aprócikk, vagy éppen horgászbot megszületik.
Ennek a tapasztalatnak a kicsúcsosodása volt a 2012-es World Carp Classic győzelem is, Micula Péterrel, vagy a csapatverseny remek eredménye, ahol ott volt Ács József, a The One termékek egyik legjobb ismerője. A The One Slim horgászbotok is tartalmazzák mindazon tudást és elvárásokat, melyek az évek során megfogalmazódtak egy átlagon felüli távdobó horgászbot iránt. Gerinces, ám mégis ultrakönnyű horgászbot.

Az igazi erőt csak akkor érezzük benne, ha zsinórral befűzve terheljük. Mondani sem kell, hogy teljesen más a rá ható erő eloszlása a gyűrűkön, mintha, csak a nyelét fogva próbálnánk megsuhogtatni, vagy a spiccnél meghúzni. Ultrakönnyű! Igen, mert a távdobások legnagyobb segítője a lendület és minél könnyebb a felszerelés, annál nagyobb lendületet tudunk adni neki, a dobás hosszabb lesz.

Csavaros orsótartó került a horgászbotra, ami orsónkat stabilan tartja. SIC betétes gyűrűsora kiváló minőségű, a zsinórt nem károsítja, könnyedén siklik köztük.

A 3,25 lbs erősségű horgászbotok ideális dobósúlya valahol 100 és 120 gramm között van, ezt mindenképp vegyük figyelembe a végszerelék összeállítása során. Nem biztos, hogy a nagyobb ólommal messzebbre tudunk majd dobni.

Fonott és monofil dobóelőkét egyaránt használhatunk.

CARP EXPERT DOUBLE TIP HEAVY BOT
26 990 Ft
21 490 Ft
CARP EXPERT JUNIOR DOUBLE TIP HEAVY BOT
20 990 Ft
16 490 Ft
KAMASAKI SUPER CARP 3,60M 3,5LBS BOJLIS BOT
9 390 Ft
SONIK XTRACTOR CARP BOT
27 990 Ft
THE ONE CAST LCX-13 3,90M 3.5LBS TÁVDOBÓ BOJLIS BOT
53 990 Ft
SONIK GRAVITYXT S+M HYBRID BOT
113 490 Ft
Energofish magazinajánló
Megjelent: 2017-05-22 | Forrás: Energo Team | Írások

2017-05-22 Ismét itt az újabb Energofish Magazin, nézzük a tartalmat mit várhatunk. Bemutatjuk hogyan kell elkészíteni egy harcsázásra szánt óriásantennás úszót. Te hogyan tekered az orsódra a zsinórt? Halmos Mihály megmutatja Ő hogyan teszi ezt. A The One praktikákról Ács ...

Nincs kapcsolódó videó