A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT ROD POD SZETT
CARP EXPERT ROD POD SZETT
Pontyhorgászok figyelem!!!

Egy igazán minőségi rod-pod szett az Energo Team-től.

A szett alapeleme az a STABIL ROD-POD, mely egy masszív strapabíró alumínium bottartó. Állítható lábának köszönhetően egyenletlen terepen is megállja a helyét, de jó hasznát lehet venni stégen is ahol a leszúrható bottartók használata nehézkes.
Az állvány kialakításánál a súly és a tartósság elsődleges szempont volt, ezért ahol lehetett könnyű, de erős alumíniumból készült. A forgatható és billenthető fej segítségével könnyen és pontosan állíthatjuk be a botokat. A praktikus hordozó táskában elférhet még akár a kapásjelző szett , és a swingerek is. A vastag lábszerkezet alul tartja az állvány súlypontját ezzel is növelve a stabilitást . A dőlésszöge egy mozdulattal állítható ez különösen előnyös feltámadó szél és fárasztás esetén Összeszerelése pár másodpercig tart csak . Természetesen ilyen szintű rod podhoz béléses hordozótáska jár amelyben elszeparáltan tudjuk tárolni az egyes alkatrészeket . A rádiós kapásjelző készlet szettől függően három, vagy négy darab elektromos kapásjelzőből, egy vezeték nélküli adó-vevő készülékből áll, praktikus műanyag kofferben. Az elektromos kapásjelzők önállóan, rádiókapcsolat nélkül is működtethetők.
A központi egység hatótávolsága 150-250 méter.
Ezen a készülékeken az 1-2 centis húzástól, a durva 10 centis mozdításig hangolhatja készüléke érzékenységét. Ez a funkció sokszor megfizethetetlen!


És hogy teljes legyen a készlet egy kiváló minőségű láncos swinger szettet is adunk hozzá, mely a kapásjelzőhöz csatlakoztatva fényjelzéssel is tudatja velünk hogy kapás van.



HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Profi pontyos szett az Energo Team-től
Megjelent: 2015-06-24 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

E havi szettünkkel a haladó és profi pontyhorgászok magas igényeit, elvárásait kívántuk kielégíteni. Júliusi válogatásunk alapját a felszerelések, horgászbotok vízparti elhelyezésének maximális lehetőségét kínáló Carp Expert STABIL Rod Pod adja a legkeresettebb termékünkkel ...

Nincs kapcsolódó videó