A termék jelenleg nem elérhető.
CARP HUNTER FEEDERSZETT
CARP HUNTER FEEDERSZETT
Szettek, szettek és szettek...Hogy kitől? Hát az Energofish-től!!! A Carp Hunter Feeder szett egy nagyon jól összeválogatott combo kezdő és újrakezdő horgászok részére egyaránt. Fő alkotóeleme, a Carp Hunter Feeder Plus, a botcsalád legújabb tagja, mely nagyobb gyűrűinek köszönhetően távolabbi dobásokat tesz lehetővé, illetve a nyárfaszösszel teli időszakban rengeteg kellemetlenségtől kímél meg bennünket.Hozzá illő, 50-es, 60-as orsóval és 0,20-as körüli zsinórral nyílt vízen akár 10kg-on felüli pontyokat is partra segíthetünk vele. Kétféle erősségű spiccel kerül forgalomba. Ehhez párosítottunk egy Black Fighter Spin 6000-es orsót, mely kiváló orsó a kategóriában!!!
5+1 csapággyal és fém dobbal ellátott pergető orsó, mely a legnagyobb igénybevételre lett tervezve, így megfelel a feederezés által támasztott elvárásoknak is.
Strapabíró, precíz illesztésekkel szerelt meghajtása zökkenőmentes, könnyed futást biztosít az orsónak. A sikeres fárasztást finoman állítható, óriáslamellás fékrendszer garantálja, mellyel a kapitális méretű halak kirohanásai is könnyűszerrel megfékezhetők. A kiegészítőket tekintve az orsó dobját feltölthetjük egy 0,20 mm-es Energo Team Specialist zsinórral, 300 m-es kiszerelésben, mely kiváló szakítószilárdságának és kopásállóságának köszönhetően nem fog minket cserbenhagyni még hosszabb fárasztások során sem. A zsinórra közepes méretű, 30g körüli 3 bordás, úgynevezett Long Cast kosarat fűzhetünk, melyből még egy tartalékot is kínálunk a Vásárlók számára. Az előke végére 6-os méretű Excalibur horgot készítettünk a csomagba, melyhez csaliként 1 zacskó sajtos Carp Expert normál méretű pufit adunk. Ha pelletes csalizásban gondolkodunk, semmi akadálya, Carp Hunter csali karika is került a készletbe. Irány hát a vízpart...ismét egy szettel, melyben príma az áru és príma az ára is!
HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó