A termék jelenleg nem elérhető.
CXP KUKORICACSÍRA PELLET 6MM 800GR
CXP KUKORICACSÍRA PELLET 6MM 800GR
A kukorica csíra hidegen sajtolása során készül a kukorica csíra pellet. Ez a kukorica legértékesebb része. Egy élet, egy teljesen új növény születik belőle. Ennek okán rendkívül magas az ásványi anyag és a vitamin tartalma, és főként telítetlen zsírsavakból áll. A hidegen sajtolás megőrzi ezeket az értékeket. Többféle módon felhasználhatjuk:

- Az első és legfontosabb az etetés!
Főként ponty, amúr és kárász horgászatánál használhatjuk eredményesen, de a kapitális dévérek is imádják.
Tavasztól őszig eredményesen használhatjuk. Előnye, hogy kizárhatjuk az etetésre érkező apróhalakat, akik a hagyományos etetőanyagra százával érkeznek és még azelőtt felfalják az alapot, hogy a nagyobb halak odaérnének. Oldódási ideje vízhőmérséklet függő, meleg vízben 15-20 perc, hidegebb vízben kb. fél óra, de ez függ a halak érdeklődésétől is.

- Feláztatva használhatjuk úgy is, mint a ttx-et. 800g pellethez adjunk legalább 2-2,5 liter vizet, hagyjuk állni 30 percet. Egy pépes állagú masszát kapunk, amivel 3 kg etetőanyagot tudunk bekeverni. A felázott szemcsék folyamatosan nedvesítik át az etetőanyag szemcséket. Kárászos, pontyos etetőanyagok alapja.

- Csaliként! Szilikon karikába helyezve páratlan csalit kapunk! Nagyon-nagyon fogós, aki még nem próbálta, most azonnal cserélje le hagyományos pellet csaliját egy kukorica csíra pelletre.
SBS HIGH OIL HALLIBUT PELLET
2 990 Ft
SBS ATTRACT BETAIN CARP PELLETS 1KG, 5KG
2 190 Ft
SBS CSL PELLETS 1KG, 5KG
1 890 Ft
Micro Match Betain Pellet
2 290 Ft
Multimix Proactive Pellets
2 290 Ft
SBS BOMB PELLET MIX
18 900 Ft
Pelletek, pontyok, praktikák
Megjelent: 2017-08-31 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

A tökmag és kukorica csíra pelletekkel történő horgászatok után fogalmazódott meg bennem az a vélemény, hogy a jövő egyértelműen a természetes alapanyagokból előállított, legmagasabb tápértékű pontycsaliké. A tökmagból és kukoricából hidegen sajtolás következtében ...

Nincs kapcsolódó videó