A termék jelenleg nem elérhető.
ETETŐANYAG ÉS PELLET PRÉS BUSÁZÓ SZETT
ETETŐANYAG ÉS PELLET PRÉS BUSÁZÓ SZETT
Etetőanyag és pellet nyomó prést tartalmazó busázó szettünkkel lehetőséget kívánunk biztosítani a horgászoknak arra, hogy önállóan, a saját kezük munkája eredményével csalizzanak, horgásszanak! Az általunk kevert, frissen gyúrt etetőanyagunkból kevés etetőanyag-ragasztó adagolásával könnyen készíthetünk saját magunknak fogós etető és horog pelletet. A prést megtöltjük a megfelelő arányokban elkészített etetőanyag keverékkel és formázzuk, vagy a préshez tartozó pellet csőrt rögzítve kinyomjuk, majd szikkadni hagyjuk. A prés segítségével még a sűrű, kissé ragadós bojlimassza is könnyen kinyomható, formázható.
A szett a pelletnyomó eszközön kívül egy zacskónyi legújabb fejlesztésű busázó etetőanyagot, fogós aromát, busázó technopufit tartalmaz, melyet horogcsaliként alkalmazhatunk.
HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
MI LEGYEN AZ AJÁNDÉK-AJÁNDÉK ÖTLETEK KARÁCSONYRA 4.
Megjelent: 2016-12-12 | Forrás: Nagy Levente | Írások

ldeje figyelmet fordítani családtagjainkra, szeretteinkre, barátainkra. Lassan azon is elkezdünk gondolkodni, milyen ajándékkal lepjük meg őket, hiszen mindannyian tudjuk: adni jó. Felemelő érzés, amikor azt tapasztaljuk, hogy valakinek sikerült örömet szereznünk. Ez azonban nem ...

Nincs kapcsolódó videó