EYELEVEL NAPSZEMÜVEG RIVER BLUE
Termékleírás

Az Eyelevel napszemüvegek mindegyikére jellemző a polrizált, UV szűrős lencse, mely nem csak optikai hatása miatt nyugtatja szemünket, hanem a nap káros sugaraitól is megvédi.

Komfortos viselet nem csak horgászat közben, de a hétköznapok során is. Nagyon könnyű, ezáltal nem "fáradunk" el a használata során, nem érezzük úgy, hogy most már ideje levenni, mert megterhelte az orrnyergünket. Különböző fejformákhoz jól illeszkedik.

Divatos viseletet biztosít a hétköznapok során is. Ez a változat kék lencsét kapott, mely kifejezetten a szikrázó napsütésben jön jól, ahol mérsékli a víz csillogását, vagy a közvetlen napból érkező rövidhullámú sugarakat.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Anyaga Jellemző Szín
74101-351 EYELEVEL NAPSZEMÜVEG RIVER BLUE 7 990 Ft River BlueMűanyag szár és keretPolarizált lencseFekete keret kék lencsével


THE ONE NAPSZEMÜVEG SÁRGA
10 490 Ft
EYELEVEL NAPSZEMÜVEG JETTY GRAY
6 990 Ft
EYELEVEL NAPSZEMÜVEG REEF GRAY
6 990 Ft
EYELEVEL NAPSZEMÜVEG ULTIMATUM GRAY
5 990 Ft
EYELEVEL MARITIME NAPSZEMÜVEG
7 990 Ft
EYELEVEL FISHERMAN GREY NAPSZEMÜVEG
6 990 Ft
Karácsonyi ajándék ötletek - 1. rész
Megjelent: 2019-11-27 | Forrás: Őze Dániel | Hírek

A karácsonyi készülődésre mindenkinek megvannak a saját praktikái és szokásai, aminek része az ajándékok beszerzése is. Van, aki hónapokkal előbb már beszerezte ezeket, és díszes csomagolásban várják a december végét, de sokak még nem jutottak el az ajándékok megvásárlásáig. ...

Nincs kapcsolódó videó