ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
Termékleírás

EnergoTeam Fish Smoker halfüstölő szett

A szett tartalma egy kiváló minőségű, rozsdamentes halfüstölő az Energo Team-től. A halfüstölésben rejlő gasztronómiai lehetőségeket mind a hétköznapokban, mind kempingezések és többnapos horgásztúrák során is ki kell használni!

A kis tartályokat denaturált szesszel kell felönteni, majd a füstölés mértékét szabályozhatjuk a készülékkel. Használata egyszerű: töltse fel az égőfejeket denaturált szesszel, majd helyezze a füstölő aljába. Meggyújtás után a láng erőssége szabályozható. Helyezze a láng fölé a füstölő egységet és az alján lévő mélyedésbe szórjon keményfa fűrészport.

A fűrészpor fölé helyezze a szettben található fémlemezt, majd ez fölé a füstölendő élelmiszert tartó rácsot. Végül zárja le a fedővel és ezt rögzítse. A füst intenzitása szabályozható. A füstölő használatakor tartsa be a balesetvédelmi szabályokat, semmiképpen ne próbálja újratölteni a füstölőt miközben éghetnek az égőfejek! Erről győződjön meg, a deneturált szesz lángja alig látható, gőze pillanatok alatt lángra lobban.

Kiváló minőségű osztályozott bükkfából előállított forgáccsal kerül forgalomba, mely mindenféle vegyi anyagtól mentes, bevizsgált termék. Egyaránt használható hideg és meleg füstölőkben.



Általános használati utasítás - Szettek
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ET FISH SMOKER
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ÉS BALESETVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ HALFÜSTÖLŐHÖZ

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár
12044-728 HALFÜSTÖLŐ SZETT 22 660 Ft
17 990 Ft

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
KAMASAKI KID/JUNIOR SPICCBOT ZSEBPECÁVAL
2 490 Ft
Karácsonyi ajándék ötletek - 1. rész
Megjelent: 2019-11-27 | Forrás: Őze Dániel | Hírek

A karácsonyi készülődésre mindenkinek megvannak a saját praktikái és szokásai, aminek része az ajándékok beszerzése is. Van, aki hónapokkal előbb már beszerezte ezeket, és díszes csomagolásban várják a december végét, de sokak még nem jutottak el az ajándékok megvásárlásáig. ...

Füstöljünk halat!
Megjelent: 2018-05-09 | Forrás: Energo Team | Írások

A halakat sokféleképpen lehet elkészíteni, ezek közül az egyik a füstölés, ahol nem csak a halakat tudjuk elkészíteni ezzel az ősi módszerrel. Most egy híres halas étterembe látogattunk el, ahol a legegyszerűbb módon készítik el a legfinomabb füstölt finomságokat. Beleshetünk ...

MI LEGYEN AZ AJÁNDÉK-AJÁNDÉK ÖTLETEK KARÁCSONYRA 2..
Megjelent: 2016-12-12 | Forrás: Nagy Levente | Írások

Itt az ideje figyelmet fordítani családtagjainkra, szeretteinkre, barátainkra. Lassan kezdjünk el gondolkodni azon, milyen ajándékkal lepjük meg őket, hiszen mindannyian tudjuk: adni jó. Felemelő érzés, amikor azt tapasztaljuk, hogy valakinek sikerült örömet szereznünk. Ez azonban ...

Karácsonyi ajánlatok!
Megjelent: 2014-12-02 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Mostani cikkünk rendhagyó módon olyan termékek bemutatásáról fog szólni, amelyek úgy érezzük méltán töltenék be az ajándék szerepét akár a legfontosabb ünnepen is. A Banax Helicon nyeletőfékes orsók, az Energo Team és Carp Hunter elektromos-rádiós kapásjelzői, valamint ...

Energofish magazin 2019 november
Megjelent: 2019. november 20.
A legfrissebb Energofish Magazinban is sok apó hasznos dolgokat tudhatunk meg. Folytatódik Bokor Károly pergető rovata, Halmos Mihály egy különleges csalit ajánl a figyelmünkbe. Csörgő Tamást kedvenc horgászvizén látogatjuk meg, Lukácsi Béla pedig a csukázáshoz ad hasznos tippeket.
Füstöljünk halat!
Megjelent: 2018. május 10.
  A halakat sokféleképpen lehet elkészíteni, ezek közül az egyik a füstölés, ahol nem csak a halakat tudjuk elkészíteni ezzel az ősi módszerrel. Most egy híres halas étterembe látogattunk el, ahol a legegyszerűbb módon készítik el a legfinomabb füstölt finomságokat. Beleshetünk a kulisszák mögé és akár mi is elkészíthetjük otthon ezeket a csodás ételeket.