A termék jelenleg nem elérhető.
KAMASAKI HUROK KÖTŐ 4 MÉRETŰ
KAMASAKI HUROK KÖTŐ 4 MÉRETŰ
A horgászat eredményessége során fontos a precízség. Nem csak a versenyhorgászoknak, hanem mindenkinek oda kell figyelni a szerelék összeszerelésének minőségére, a kötések pontosságára és nem utolsó sorban az előkék hurkainak egyezőségére.

Ebben segít nekünk a négy méretű hurok kötő. mellyel megegyező méretűre húzhatjuk hurkainkat.

Így a finomra hangolt úszós és feederező szerelékek, tökéletesen egyformák maradhatnak egy-egy szakadás, vagy összegubancolódott előke cseréje után is.

A már kialakított, de még nem szorosra húzott hurkot helyezzük fel a megfelelő szélességű oldalra, majd feszítsük meg azt.

Az eredmény: egyforma fülek, eredményes horgászat.

KÉZI HOROGKÖTŐ
630 Ft
KAMASAKI HOROGKÖTŐ STANDARD
8 990 Ft
KAMASAKI HOROGKÖTŐ COMFORT
9 290 Ft
Energofish magazin, Február
Megjelent: 2017-02-14 | Forrás: EnergoTeam | Írások

2017-01-19 Elérkeztünk az újabb magazinunkhoz. A mostani magazinban, megnézzük mi a helyzet a kormoránok háza táján, Szabó Bencével előkéket kötünk a tavaszi időszakra, körbejárjuk a sötét etetőanyag előnyeit, és a tél utolsó pillanatait egy menyhalas pecával töltjük ...

Nagyító alatt: a nyolc új legfontosabb békéshalas kiegészítőnk
Megjelent: 2016-03-18 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Untitled Document A 2016. tavaszára érkezett kiegészítőink bemutatása a terjedelmi kötöttségek miatt előző cikkeinkben nem értek véget. Most összeválogattuk azt a nyolc újdonságnak számító fontos eszközt, amely garantáltan megkönnyíti, kényelmesebbé és eredményesebbé ...

Nincs kapcsolódó videó