A termék jelenleg nem elérhető.
CUDA TITANIUM NITRIDE 18 ÓRIÁS HOROGSZABADÍTÓ
CUDA TITANIUM NITRIDE 18 ÓRIÁS HOROGSZABADÍTÓ
A Cuda termékeinek története közel 40 évre vezethető vissza, amikor is Rick Constantine fejében megszületett az ötlet olyan csúcsminőségű kések és szerszámok használatára, melyek a horgászok és vadászok minden igényét kielégítik. Eszközeinek elkészítése során csak is a legmagasabb minőségű Titánium- és Alumínium- ötvözeteket, Német rozsdamentes Acélt használnak. Ezzel érik el azt a minőséget, melyre egyedülálló módon a termék teljes élettartama alatt garanciát vállalnak!

Egy speciális horogszabadító, a rablóhalas horgászok kedvéért!
A kampós részbe beakasztva zsinórunkat, toljuk le az eszközt a horogig, majd elforgatva azt akasszuk ki a hal szájából a horgot.

Gyors, egyszerű biztonságos!

Titánium erősítés
- A titánium és króm alkalmazásával egy olyan egyedülállóan szilárd szerkezetet hoztak létre, mely teljes mértékben ellenáll a rozsdának és 3x tovább megtartja élességét, mint a hagyományos rozsdamentes acél pengék.

Speciális Cuda markolat
- A Cuda kiemelt figyelmet fordít termékeinek biztonságára, ehhez szervesen hozzátartozik a markolat minősége. A stabil fogás precíz munkát és biztonságos használatot tesz lehetővé.

Páratlan minőség és időtállóság?

CUDA!
HOROGSZABADÍTÓ CSOMÓBONTÓS KÉTOLDALAS
410 Ft
HOROGSZABADÍTÓ FÉM
300 Ft
HOROGSZABADÍTÓ FÉM VÉKONY
410 Ft
HOROGSZABADÍTÓ FÉM, MŰANYAG CSIPTETŐVEL
390 Ft
HOROGSZABADÍTÓ FÉM, KÉTOLDALAS
650 Ft
HOROGSZABADÍTÓ RÉZ KÉTOLDALAS
650 Ft
Cuda a hétköznapokra is
Megjelent: 2018-02-27 | Forrás: Lukácsi Béla | Írások

Olyan késeket és kiegészítőket szeretnénk bemutatni, amelyek nemcsak a halpucolás terén teljesítenek kiemelkedően, hanem akár a konyhában vagy éppen a vízparton is sokoldalúan használhatóak. Ezek az amerikai Cuda márka kiegészítői, amelyeket a halfeldolgozó iparban is megelégedettséggel ...

Nincs kapcsolódó videó