A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT ELITE TELEBOILIE BOT
CARP EXPERT ELITE TELEBOILIE BOT

Carp Expert Elite Teleboilie bot

A praktikum nem mindig megy a minőség rovására! Kiváló példa erre a Carp Expert Elit Teleboilie, mely anyagát tekintve egy nagy falvastagságú, minőségi carbon anyagból készült, mely keresztszálas kevlár megerősítést kapott. Kézbe véve rögtön látjuk és érezzük, hogy ez a kevlár szálas fonat, a legerősebbek közül való. Vastagon fut végig a bottesten egészen a spicc előtti tagig. Kell is ez a megerősítés, hiszen egy igazi távdobó botról beszélünk. 3,5 librás erőssége is ezt hangsúlyozza, mellyel akár 120 grammot is eldobhatunk a kiszemelt horgászhelyre. Ideális dobósúlya is valahogy így alakul, 100-120 gramm környékén.

Egy igazi távdobó bojlis nyelet kapott a bot, ha kézbe vesszük és dobáshoz készülődünk vele, a két kezünk távolsága a markolaton 60 cm körül alakul, ez egy elég nagy erőkarnak bizonyul ahhoz, hogy 100 méter feletti dobásokat prezentálhassunk a horgászbottal. Ezt segítik elő nagyméretű gyűrűi, a keverőgyűrű átmérője 35 mm, ami igen dicséretes egy teleszkópos rendszerű horgászbothoz képest.

A csavaros orsótartó tökéletesen megtart bármilyen, akár extra nagy méretű távdobó orsót is. A fárasztás során jól teljesít a horgászbot, hatalmas erőtartalékok vannak benne, bár ez inkább a dobás során fog jelentős szerepet játszani.

Akciója átmenetet képez A és B akció között. A használt főzsinór tekintetében inkább alsó határt ajánlanánk, nem érdemes 0,28 mm- 0,30 mm alá menni. Ha igazán kemény pályán horgászunk és mondjuk akadóból kell visszafordítani halat, használhatunk 0,35 mm-es, vagy még vastagabb zsinórt is.

Azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik megfelelő ismeretekkel és gyakorlattal rendelkeznek, hogy ki tudják használni a bot előnyös tulajdonságait, de a szállítás során nincs elég helyük, hogy egy 2 részes horgászbotot biztonságban a vízpartra juttassanak.

CARP EXPERT DOUBLE TIP HEAVY BOT
26 990 Ft
21 490 Ft
CARP EXPERT JUNIOR DOUBLE TIP HEAVY BOT
20 990 Ft
16 490 Ft
KAMASAKI SUPER CARP 3,60M 3,5LBS BOJLIS BOT
9 390 Ft
SONIK XTRACTOR CARP BOT
27 990 Ft
THE ONE CAST LCX-13 3,90M 3.5LBS TÁVDOBÓ BOJLIS BOT
53 990 Ft
SONIK GRAVITYXT S+M HYBRID BOT
113 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó