A termék jelenleg nem elérhető.
BOT ET NASE BOLO
BOT ET NASE BOLO
A NASE BOLO személyében egy igazi folyóvízi úszós pálcát üdvözölhetünk az Energofish kft kínálatában.
Az IM8-as karbon bottest egy gyors és feszes botot eredményez, ami bevágáskor gyorsan reagál, így a legóvatosabban táplálkozó halak is horogra keríthetők. Ugyanakkor nem kell félnünk a bottörés veszélyétől akkor sem, ha egy termetesebb dévér, vagy akár, kisebb ponty akad a horgunkra. Gyorsaságának köszönhetően rendkívül pontosan, kontrolláltan vezethetjük a sodrásnak megfelelő úszóméretet. Békazáras orsótartó használatával a nyél átmérő minimálisra csökken, ezáltal kényelmes botfogást eredményez, miközben az orsót tökéletesen tartja.

A minőségi, kikönnyített SIC gyűrűknek köszönhetően a súlyelosztása tökéletes, így hosszabb horgászatok alkalmával sem lesz fárasztó kézben tartani a horgászbotot.

Válasszunk hozzá könnyű, precíz fékkel rendelkező orsót, hogy a legvadabb márnákat is biztonsággal szákba tudjuk terelni.

ENERGOTEAM VIKING BOLO
3 190 Ft
ENERGOTEAMT BLADE BOLO
36 990 Ft
BENZAR ALLROUND BOLO
27 990 Ft
WFT TROTA STYLE BOLOGNAI BOT
24 990 Ft
19 990 Ft
BENZAR RIVER BOLO
43 990 Ft
KAMASAKI RIVER BOLO
7 990 Ft
A bolognai botos módszer
Megjelent: 2015-08-26 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

A számomra annyira kedves bolognai botos technika bemutatásával remélhetőleg sokaknak tudok hasznos ismerettel szolgálni. E lehetőség, mint eszköz, még mindig feledésbe merül, ha folyóvizeink meghorgászásáról van szó. A legtöbb horgász feederbotjainak valamelyikéhez nyúl, ...

Nyáron is bolognaival! Ismerkedés a Nase és Rubin Bolo botokkal
Megjelent: 2015-07-01 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Untitled Document A bolognai botok sűrű mezőnyébe nem könnyű beférkőznie magát egy-egy újonnan megjelenő botnak. Az új eszköznek vagy kiemelkedően jó tulajdonságúnak kell lennie, vagy igen kedvező árfekvéssel kell rendelkeznie ahhoz, hogy elnyerje a horgászok tetszését. ...

Nincs kapcsolódó videó