A termék jelenleg nem elérhető.
BOT ET ICE FEEDER
BOT ET ICE FEEDER
Télen a horgászok többsége szögre akasztja felszerelését, de vannak olyanok is, akik ilyenkor akasztják le....megfelelő lékhorgász botjukat. Azoknak, akik jég alatt is kergetik a keszegnépséget és a kisebb pontyokat, érdemes megtekinteni a legújabb ET Ice Feedert. Kivételes érzékenységgel (Hyper Sensitive) rendelkezik, melyet a rezgőspicc mellett a spiccre rögzített szilikoncsőnek és spiccgyűrűnek köszönhet.
Ezzel az érzékeny véggel valósul meg a csali tökéletes prezentációja és a kapás azonnali érzékelése.

Hogyan használjuk?
- Kis méretű orsónkra tekerjünk vékony monofil zsinórt.
- Ha keszegekre számítunk 0,14-es főzsinór az ajánlott, ha pontyok is számításba jönnek, bátran feltehetünk 0,16-0,18as főzsinórt is, 1-2 számmal vékonyabb előkével.

- A zsinórunk végére kössünk egy fület, ebbe hurkoljuk bele az előkét, a hurok főlé pedig helyezzük fel ólmozásunkat, melyet pár darab sörét fog alkotni.
Vízmélységtől és érzékenységtől függően pár tized grammot, vagy 1-2 grammot tehetünk a zsinórra.
- Horogválasztás tekintetében keszegre 14-20-as horgot javasolunk, pontyra ezek mellett felmehetünk 12-es méretig.
- Csalinak szúnyoglárva, pinki, csonti a legjobb.

Engedjük megfelelő mélységbe a csalinkat, ahol fixen megtartva, vagy emelgetve tudjuk kapásra bírni az ott tartózkodó halakat.


Kivételes fontossága van a téli etetésnek!!!!
Sokan nem is gondolnák mennyire!!! Bár hideg vízben a halak csak keveset mozognak a táplálékért, a környékbeli uszonyosokat jól tudjuk koncentrálni a horgunk köré, kis mennyiségű és kiváló minőségű etetőanyaggal.
Erre tökéletes a már előre bekevert ice mix rapid.

Kicsi gombócokat gyúrjunk belőle, melyek a fenékre érve azonnal bontanak, folyamatos etetéssel fenék közelben tudjuk tartani őket, a fogás szinte biztos.
GS ICE JIG KIT
1 290 Ft
ENERGO TEAM MORMISKÁZÓ BOT
3 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Magazin2018 január
Megjelent: 2018. február 01.
Az évet máris újdonsággal indítjuk, méghozzá most a Benzár Mix nem régen piacra dobott Bikolor pelletjével. A feederezésre idejében fel kell készülni, kérdés egy komplett felszerelés, mennyiből állítható össze? Nos erre is választ kapunk a mostani magazinunkban. Az etetőhajó sokak kedvence, azonban kevesen tudják, hogy manapság már olyan funkciókat rejthet egy etetőhajó amivel, a horgászat pontosabbá,  és ezáltal hatékonyabbá is válhat.