A termék jelenleg nem elérhető.
BOT KAMASAKI ELITE SPIN
BOT KAMASAKI ELITE SPIN
A modern technológiának köszönhetően egy elérhető árú pergető botnak nem feltétlen kell nehéznek és formátlannak lennie…a Kamasaki Elite Spin egy kiváló konstrukció kezdő és haladó pergetősök számára egyaránt.
Talán a régebbi Skill III-as botunkhoz tudnám hasonlítani. Egy jó minőségű carbon alapanyag, rugalmas, lágy spicc és feszes gerinc a bot 2/3-tól.
Ezáltal nagyon jól tudunk vele vezetni kiebb és közepes méretű gumikat, és villantókat is, de kiváló wobbleres bot is egyben, mert a lágy spiccen jól érezzük a csali veretését és a kapás után a merev bottesttel jól tudunk akasztani.
Ajánlott zsinórvastagság 0,18-0,25 mm monofil, illetve fonott zsinór esetében 0,08 mm-ig. A szakadás esélye minimális, ugyanis a bot annyira jól kirugózza a rá háruló terhelést.
Nyele dizájnos és könnyű, praktikus is egyben. Duplon markolata csúszásmentes és hideg időben kellemesen meleg fogást is biztosít kezünknek. Az orsónkat egy klasszikus, alul szorítós orsótartó tartja helyén.
SIC betétes gyűrűk alkotják a gyűrűsort, melyekből a keverőgyűrű kéttalpas, a többi egytalpas
Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk, mivel jól tolerálja a kezdők ügyetlenkedését és már kiszolgálja a haladók fejlettebb csalivezetését és egyéb igényeit.
BOKOR SPIN PERGETŐ BOT
22 990 Ft
WIZARD CLASSIC JIG PERGETŐ BOT
11 990 Ft
WIZARD DROP SHOT PERGETŐ BOT
13 490 Ft
KAMASAKI SUPER SPIN NEW BOT
3 490 Ft
WIZARD CARBON SOLID SPIN BOT
19 490 Ft
L&K PROGUIDE PERGETŐ BOT
23 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó