A termék jelenleg nem elérhető.
KAIDA GLORIOUS KD SPICCBOT
KAIDA GLORIOUS KD SPICCBOT
Kaida Glorious KD spiccbot

Egy nagyon jó, gerinces karakterisztikával rendelkező spiccbot, mely megtartotta könnyűségét!

A Kaida Glorious spiccbotunkat talán egy 5-ös erősségű Shimano Techniumhoz lehetne hasonlítani. Megfelelő gerincességgel rendelkezik a gyors kapások megakasztásához és a megfelelő úszó vezetéshez. Ennek a tulajdonságának köszönhetően folyóvízen kiváló választás, ahol a halak, nagyon gyorsan táplálkoznak. Az előttük elúszó táplálékra szinte lecsapnak, hiszen tudják, ha elsőre nem sikerül megszerezni, nincs több lehetőség, tovább úszik az árral. Emellett igen könnyű is, ami az egész napos kézben tartott horgászatok alkalmával előny. Így nem fáradunk el, nagyobb kedvvel tudjuk végig horgászni a napot és időben, kellő lendülettel tudunk reagálni a kapásokra.

Azért, mert könnyű egy horgászbot, nem kell papírvékonynak lennie. Megfelelő falvastagság mellett, nem kell váratlan töréstől tartanunk a bevágás, vagy a fárasztás során. Nyél része minimálisan érdesített, így nem zavaró, de mégsem tud megcsúszni rajta a kezünk.
Kúpossága tökéletes, nem lötyögnek egymásban a tagok, szépen és hosszan illeszkednek. Külön érdekessége a horgászbotnak a spiccre ragasztott fonott szálakból álló zsinór darab, melybe befűzve és behurkolva tudjuk rögzíteni végszerelékünket. Nagy előnye, hogy a zsinórt egyáltalán nem sérti. Vitathatatlan előny egy stonfoval szemben.
KAMASAKI VIKING SPICCBOT
1 490 Ft
ET BLADE SPICCBOT
31 990 Ft
BENZAR RIVER SPICCBOT
36 990 Ft
KAMASAKI RIVER SPICCBOT
6 790 Ft
KAMASAKI KID/JUNIOR SPICCBOT ZSEBPECÁVAL
2 490 Ft
MAVER ALBORELLA SX SPICCBOT
12 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó