A termék jelenleg nem elérhető.
STÉG FLUO LEBEGŐ OLDÓDÓ BOJLI
STÉG FLUO LEBEGŐ OLDÓDÓ BOJLI
Az új Stég lebegő oldódó bojli már nálunk is kapható. A gyömbér egy trópusi növény, jellegzetes, fűszeresen-édeskés illat- és ízvilággal.
Ennél a termékünknél is - jellegénél fogva - a fő cél természetesen az extra lebegőképesség és felhajtóerő, az aromák jó felvevősége és annak egyenletes kibocsátása volt. Könnyen kezelhetők, fűzhetők, szükség esetén faraghatók is. Bár fluo színűek, a vízbe érkezéskor színkibocsátás nem történik, de a felületén kocsonyás réteg keletkezik, melyből azonnal megkezdődik az illatanyagok kiáramlása.
Ezt az ízvilágot nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen illatra és kinézetre is azonnal a puncs fagylalt jut az ember eszébe róla.
Ennél a termékünknél is - jellegénél fogva - a fő cél természetesen az extra lebegőképesség és felhajtóerő, az aromák jó felvevősége és annak egyenletes kibocsátása volt. Könnyen kezelhető, fűzhető, szükség esetén faragható is, és bár fluo színű, a vízbe érkezéskor színkibocsátás nem történik, de a felületén kocsonyás réteg keletkezik, melyből azonnal megkezdődik az illatanyagok kiáramlása. A Smoked Crab - jellegénél fogva - a fő cél természetesen az extra lebegőképesség és felhajtóerő, az aromák jó felvevősége és annak egyenletes kibocsátása volt. Könnyen kezelhető, fűzhető, szükség esetén faragható is, és bár fluo színű, a vízbe érkezéskor színkibocsátás nem történik, de a felületén kocsonyás réteg keletkezik, melyből azonnal megkezdődik az illatanyagok kiáramlása.
SBS EUROSTAR BOJLI 1KG+50ML BAIT DIP
4 490 Ft
SBS CSL HOOKERS
2 490 Ft
SBS DARK FIREFLYS POP UPS
3 490 Ft
SBS EURO SHELF LIFE POP UPS
1 290 Ft
SBS PREMIUM BOILIE WAFTERS
1 990 Ft
SBS PREMIUM POP UPS
3 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó