A termék jelenleg nem elérhető.
STÉG SMOKE BALL POPUP
STÉG SMOKE BALL POPUP

SmOKe - a füstölgő golyó

Nagy felhajtóerejű, a vízben erőteljes íz- és látványos színkibocsátást produkáló lebegő csali. A 8-10MM változatot a feeders horgászok számára, a 12-16MM pontyhorgászoknak javasoljuk. Egy dobozon belül két mértű, azonos szín, illat-, és aromatartalomú, színhatást produkáló lebegő csali található.

Ízesítések:

- Eper: Egy nagyon kellemes és régóta használt ízesítés. Szinte minden vízterületen eredményes, legyen szó intenzíven telepített bányatóról, vagy éppen egy folyóvízről.
- Fokhagyma: Egy nagyon intenzív illatú és feltűnő színű csali. Szinte minden évszakban eredményesek lehetünk vele, ez alól talán kivételt csak a téli hidegek jelentenek.
- Ananász: Nagyon kellemes íz és illat jellemzi az ananászos változatot. Favorit csali, ezt mindenképpen kijelenthetjük. Főként már meleg vízben lehetünk általa igazán eredményesek. Amurra és pontyra egyaránt veszélyes. Jól bírja a kombinálást, banán, vajsav, kagyló kíséretében talán még fogósabb.
- Kolbász: Intenzív, fűszeres jelleg. Ez az, ami a halaknak az év folyamán kell! Ha éppen a fűszeres csalik mennek, a Stég Smoke Ball Sausage sem vall kudarcot.
- Banán: Egy nagyon kellemes aroma, főként az amuroknak. Nyári nagy melegben alkalmazhatjuk sikerrel. Kombináljuk bátran vajsavval, kagylóval, vagy éppen ananásszal. A feltűnő színe sokat hozzátesz a csalogató hatásához.
- Vanília: Talán már nagyszüleink is használták a vanília aromát. Akkoriban könnyen hozzáférhető volt, így előbb-utóbb az etetőanyagokba is belekerült. Nem csak a pontyok, de a kapitális dévérek, kárászok is szeretik. Egész évben bevethetjük.
- Méz: A klasszikus mézes aroma a tavasz legjobb csalija. Valamiért évtizedeken át nem veszít népszerűségéből. Régen ha pufiról volt szó, sokan állították, csak a mézes. Mára egy kicsit átalakultak a csalik, de a szemlélet sokaknál megmaradt: Mézes csalit a horogra (vagy mellé?). Különböző méretű csalik különböző méretű horgokhoz, eltérő végszerelékekhez valók.

- A pici, 8 mm-es változatok, jól mutatnak mini csalitüskén, egy medium feederes szerelésen, apró 12es horoggal. Nagyon fontos a horog súlya is. A könnyű horgot teljesen kiemeli, a vastagabbat csak kikönnyíti. Mind apróság, amivel eredményes lehet a horgászat.
- 12 mm-es változat már éppen jó lehet egy bojlis csalizáshoz, de még tökéletesen megfelel a feeder szerelékekre is. A különféle rigek, eltérő csali méretet kívánnak. Az sem mindegy, hogy magában, vagy süllyedő csalival kombinálva helyezzük fel a Stég Smoke Ball Popupot.
- 16-os méretű csalival már általában bojlis készségeken találkozhatunk, de vannak olyan extra heavy feeder cuccok, melyek elbírnak ilyen csalit. Itt már a nagyobb horgok is előkerülnek 2-es, 4-es méretben is akár. A csalizási variációk száma a végtelenhez közelít.

SBS EUROSTAR BOJLI 1KG+50ML BAIT DIP
4 490 Ft
SBS CSL HOOKERS
2 490 Ft
SBS DARK FIREFLYS POP UPS
3 490 Ft
SBS EURO SHELF LIFE POP UPS
1 290 Ft
SBS PREMIUM BOILIE WAFTERS
1 990 Ft
SBS PREMIUM POP UPS
3 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó