THE ONE PARTICLE MIX 2L
Termékleírás

The One Particle Mix

A sikeres horgászat alapja az etetés! A The One Particle mix egyaránt használható etetőanyagok bekeveréséhez, dúsításához és önmagában, spod mix-ként.

Összetevői az alábbiak:
Kukorica
- A legalapvetőbb és kedvelt ponty csemege. Magas szénhidráttartalmának köszönhetően a pontyok előszeretettel fogyasztják. Könnyű emészthetősége miatt, az etetésen tartózkodó, jóllakott halakat is pár órán belül táplálkozásra készteti.

Tigrismogyoró
- Sok mindenkinek már nem kell bemutatni, azonban, aki még nem tudná, a tigrismogyoró egy nagyon-nagyon édes, mandulás aromával rendelkező haszonnövény. Magas keményítő-, olaj- és fehérjetartalmának köszönhetően igen tápláló a halak számára, ezért előszeretettel fogyasztják.

Csillagfürt
- Talán a legközelebbi ismert rokona a bab, vagy a borsó. Ezáltal kiugróan magas fehérjetartalommal rendelkezik, amit a halak imádnak.

Kendermag
- A titkos fegyver!
Sokan kihagyják magvas keverékeikből, mondván, hogy behozza az apróhalakat, de ez nem így van. Csíráztatott formában extrém mennyiségű tápanyagot hordoz magában, nem mellesleg a kendermagban rejlik, az egyik legmagasabb szinten hasznosuló növényi fehérje. Ízesítései a már megszokott The One ízek:

- Red (halas, epres, kolbászos jelleg)
- Black (halas, fűszeres)
- Purple (rákos, lazacos vonal)
- Gold (édes, vajkaramellás szénhidrátbomba)

Étvágyfokozó betaint és hozzáadott aminosavakat tartalmaz, amely kiemeli az átlagos magmixek sorából!

Praktikus, visszazárható műanyag edényben kerül forgalomba.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Típus Szín Jellemző Kiszerelés
98210-040 THE ONE PARTICLE MIX GOLD 2 L 4 290 Ft
3 090 Ft
2145 Ft/L
1545 Ft/L
Particle MixGoldScopex-vajkaramella2 l


CARP EXPERT KUKORICA
1 290 Ft
CARP EXPERT HOLIDAY MIX
1 590 Ft
CARP EXPERT NATÚR KENDER
2 190 Ft
TÍMÁR MIX PÖRKÖLT ŐRÖLT KENDERMAG
2 690 Ft
CARP EXPERT ETETŐ MIX
1 190 Ft
CARP EXPERT SEVEN MIX
1 890 Ft
Csalizási lehetőségek kapástalan időkre
Megjelent: 2022-05-14 | Forrás: Kubuk Dániel | Írások

Bizonyára sokan kerültetek már olyan helyzetbe, amikor a jól bevált, megszokott csalikombinációk eredménytelennek bizonyultak. Akár a legjobb minőségű, leginkább favorizált golyók sem hozzák a hozzájuk fűzött reményeket. Gyönyörű időben indult a horgászat! Ám ...

Energofish magazin - 2019 február
Megjelent: 2019. február 28.
Bemutatjuk az egyik legújabb csali különlegességünket, Lukácsi Béla a Salmo freedriverrel fog süllőt. Paál Norbert a The One felhasználásához ad tanácsokat és lékről is horgászunk egy keveset.