A termék jelenleg nem elérhető.
Jubileumi Kamasaki Runner Feeder Szett
Jubileumi Kamasaki Runner Feeder Szett
Akik most ismerkednek a feederezés szépségeivel megelégedéssel fogják használatba venni a Jubileumi Kamasaki Runner Feeder Szettet! A szett tartalmaz 2 db Carp Hunter Plus Feeder horgászbotot 3,6 méteres hosszban, 40-80 g dobósúllyal, mely tökéletesen kielégíti az általános feederezés igényeit. Carbon compozit anyagának köszönhetően nem törékeny, a fárasztás során egyenletesen veszi fel a terhelést.
A bottal tökéletes párost alkotnak az 50-es méretű Kamasaki Super Runner orsók, melyek a könnyű grafit háznak köszönhetően nagyon jól illeszkednek a Carp Hunter botokhoz. Futásuk egészen kiváló. Nem rendelkeznek extra széles dobbal, de nem is szükséges, mivel kisebb méretű keverőgyűrűk esetében a nagy dob csak hátrányt jelent! A dob mélysége megfelelő, így vastagabb zsinórokból is szépen fel tudjuk tölteni.
Apropó zsinór! A csomag tartalmaz 2 doboz 0,25 mm átmérőjű kifejezetten feeder horgászatra gyártott 150 m-es kiszerelésű monofil zsinórt.

Felszerelésünket egy Kamasaki Economic Rod Podra tudjuk elhelyezni, mely kivételesen könnyű, könnyen szállítható és a felállítása is gyerekjáték. A szetthez nem kell külön botvillákat vásárolnunk, a Rod Pod csomag már tartalmazza ezeket.

A felszereléssel kifogott halat, partra is kell segíteni valamivel, ehhez segítségünkre van 1 db Energolaser 180 cm maximális hosszúságú merítőháló, mely mélységének és szárai hosszúságának köszönhetően egy 10 kg-os hal megszákolására is alkalmas. Alumínium nyele és öntött fém illesztése nem fog eltörni így hosszú éveken keresztül használhatjuk. Mérleg és haltartó is a szett része, így visszaengedés esetén pontos adatot kapunk a hal súlyáról, illetve ha haza szeretnénk vinni, akkor a haltartóban élve tarthatjuk a távozás pillanatáig. Összesítve egy nagyon jól használható szettet kapunk, melyet ha megszerettük a feederezést sem kell lecserélnünk, és nagyobb, akár 10 kg feletti példányokat is üldözőbe vehetünk vele.
HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó