A termék jelenleg nem elérhető.
Kamasaki Alfa Picker szett
Kamasaki Alfa Picker szett
A finomszerelékes Pickerezés a fenekező horgászat alfája! Most egy olyan szettet állítottunk össze a feederezés kedvelőinek, amely rendkívül kedvező ára ellenére olyan minőségű alkotókat tartalmaz, melyekkel garantált az élvezetes, élmény dús horgászat.
Egy összeállításnak a legfőbb elem minden esetben a horgászbot, mely esetünkben egy Kamasaki alfa Picker.
Könnyű, mégis erős, fárasztás közben jól lehet vele vezetni a halat, kidolgozza annak minden kirohanását. B akciójának köszönhetően jól és pontosan dobhatunk vele. Az 5-30g-os dobósúlynak köszönhetően egészen vékony 0,10-es, 0,12-es előkéket is használhatunk a zsinór szakadásának veszélye nélkül. Háromféle erősségű üvegszál spiccel kerül forgalomba. Tavakon, csatornákon történő horgászat során, olyan helyeken, ahol szűkös a horgászhely hű társunk lesz.

Ehhez a horgászbothoz egy 4000-es, illetve 5000-es méretű Carp Expert Feeder orsó került a szettbe.
Az igényes megjelenés és esztétikum mögött komoly, 6 golyóscsapággyal és tűgörgős visszaforgás-gátlóval ellátott belső szerkezet óramű pontossággal végzi a dolgát.
A kellően masszív karbon ház, stabilan tartja a belső szerkezetet, melynek fém öntvény elemei és acél tengelye időtállóságot biztosít számunkra. A szerelékünk elkészítéséhez Carp Expert River feeder kosarakat és hurokkötőt kapunk, mellyel minden apró fület egyforma méretűre köthetünk szerelékünkön.

A halak csalogatásáról 1 kg benzár mix etetőanyag gondoskodik, melyet egy praktikus vászon keverő edényben készre nedvesíthetünk. A csali pedig legyen egy különlegesség, a Benzár Mix pasta, melyet önállóan is használhatunk horogra gyúrva, vagy éppen be is boríthatjuk vele pellet vagy bojli csalinkat, kukoricánkat.
Ha különálló csaliként használjuk, nagy segítséget nyújt az a Paszta forma, mellyel egyforma méretűre készíthetjük horogcsalinkat minden esetben.
HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó