A termék jelenleg nem elérhető.
Nyárvégi Arno Feeder Szett
Nyárvégi Arno Feeder Szett
Elérkeztünk a nyár végéhez, az ősz elejéhez, de a horgászatot ezután sem kell feladnunk!

Itt a Nyárvégi Arno Feeder Szett! Ez a szett tartalmaz egy kiváló Arno Intruder Medium feeder horgászbotot, melynek anyaga jó minőségű, tiszta carbon, keresztszálas erősítéssel.
Tökéletesen alkalmas bányatavak, holtágak, kisebb vízfelületek meghorgászására, de akár folyóvízi fenekezésre is, ahol a sodrás megengedi kisebb tömegű végszerelékek használatát.

Ehhez a bothoz tökéletesen passzol az Arno Intruder Feeder orsó 6000-es méretben! Dob átmérője 60 mm, ami kellően széles ahhoz, hogy a vékony zsinór (0,18-0,22 mm monofil; 0,08 mm fonott) könnyedén leperegjen róla, és az orsón való tárolás során ne legyen olyan, mint a rugó. Könnyített, sekély fém dob, ami strapabíró, jól fut le róla a zsinór és nem kell sok száz métert feltekerni rá. Csapágyazott zsinórvezető görgővel rendelkezik, ami minimális terhelésre is már forog és nagy terhelésre sem áll meg. A felkapókar, esztétikus, masszív, nem egy vékony drót hatását kelti. A fék a hagyományos, fém-filc lamellás megoldás, ami kifejezetten jól dolgozik. A tengely vastagsága 5 mm, ami kellő feszességet ad neki. Az orsó szépen, olajozottan fut, hagyományos, tányérkerekes megoldásával. Egy mozdulattal behajtható hajtókarral rendelkezik, melynek anyaga megegyezik a ház anyagával. A bot és orsó párost kiegészíti egy merítő szett, ami Carp Hunter 180 cm hosszú teleszkópos nyélből és egy sűrű szövésű merítőfejből áll. Ezzel az összeállítással keszegeket, kisebb pontyokat tudunk partra segíteni 4-5 kilós méretig. Egy praktikus bottartó fej is került a csomagba, melyen kényelmesen el tudjuk helyezni botunkat, sőt még egy másik felszerelést is nyugodtan ráhelyezhetünk a zsúfoltság érzése nélkül. A végszerelék összeállításához is adunk némi támpontot, zsinór, horog, etetőkosár, és gubancgátló cső tekintetében.

Így született meg egy kerek egész, mely a haladó horgászok számára is tartogat olyan lehetőségeket, melyekkel élvezetesebbé és eredményesebbé tudják tenni horgászatukat.
HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó