A termék jelenleg nem elérhető.
ORSÓ ELITE
ORSÓ ELITE
Az Elite egy univerzális orsó, mely kis odafigyeléssel is évekig használható. Ehhez persze be kell tartanunk néhány alapszabályt, ami egyben az összes orsóra vonatkozik. - Ne csörlőzzünk! Ez azt jelenti, hogy a hal fárasztása során minimális erőhatást kifejtve a hajtókarra, úgy csévéljük fel a zsinórt, hogy a botot a víz felé engedve lazítunk a spicc feszülésén. Természetesen a maximális kontrollt megtartva a hallal. - Szállítás során védjük az ütődésektől, sérülésektől. - Rendeltetésének megfelelően használjuk. (például egy közepes erősségű fenekező orsót ne használjunk harcsázásra, még abban az esetben, sem ha csak "kis harcsák" élnek a vízben, sokszor már a végszerelék kitekerése is megerőltető lehet)


Ezeket az alapszabályokat betartva az orsó tökéletes választás fenekezéshez, úszózáshoz, rablóhalas horgászathoz ezeket a módszereket alkalmazva.
5,2-es áttétele megfelelő erőt biztosít ezekhez a módszerekhez.

Tömege 332g, így nem fogja túlságosan nehézzé tenni készségünket.


Kezdő horgászok számára ideális választás, hiszen univerzális mivoltát kihasználva többféle módszert is kipróbálhatunk nagyobb beruházás nélkül.
RYOBI ZAUBER 8+1 ORSÓ
57 990 Ft
46 990 Ft
BLACK FIGHTER SPIN ORSÓ
9 990 Ft
RYOBI ZAUBER TM ORSÓ
48 990 Ft
RYOBI SLAM SLAR ORSÓ
54 990 Ft
43 990 Ft
KAMASAKI SUPER FD ORSÓ
3 390 Ft
WIZARD SAMURAI SPIN ORSÓ
11 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó