A termék jelenleg nem elérhető.
ORSÓ ZC
ORSÓ ZC
Egy orsó nem csak a pergetés szerelmeseinek, hanem általános használatra is!
Nézzük mi teszi igazán vonzóvá számunkra: - 9 minőségi golyóscsapágy biztosítja a tökéletes futást, mely elengedhetetlen ha pergetésre szánjuk el magunkat. Ebből a 9 csapágyból az egyik a "tűgörgős visszaforgásgátlóban" helyezkedik el, ami meggátolja a rotor hátrafelé történő elmozdulását, csökkentve ezzel a gubancolódás és az orsó sérülésének esélyét.
- A finoman megmunkált aluminium dob a legcsekélyebb mértékben sem sérti zsinórunkat, a dobás egyenletes és hosszú lesz ezáltal, a damil sokáig megőrzi eredeti szakítószilárdságát.
- A grafit ház megfelelő tartást kölcsönöz az orsónak, emelett az anyag tulajdonságából adódóan igen könnyű, így még hosszab kézben tartott bottal történő horgászat során sem lesz nehéz számunkra.
- A soklamellás elsőféknek köszönhetően biztonsággal fáraszthatjuk a megakasztott halat, legyen szó akár vékony zsinórokról is, a letapadás veszélye nélkül.

A kisebb méretet bátran alkalmazzuk bolognai- vagy UL pergető boton, akár 0,16-os, vagy még vékonyabb zsinórral.
A nagyobb méret ideális úszózásra, könnyű fenekezésre és nem utolsó sorban pergetésre, a nagyobb harcsák kivételével szinte az összes halfajra. Rózsafa markolata esztétikailag is növeli az orsó értékét.
LINEA JADE-LINE RD ORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
3 990 Ft
ORSÓ KAMASAKI THUNDER RD 5000 2BB ZSINÓRRAL
4 100 Ft
KAMASAKI JUNIOR ORSÓ
2 290 Ft
ARNO PARAGON ORSÓ
7 990 Ft
5 390 Ft
ARNO BLACK KNIGHT ORSÓ
8 490 Ft
5 990 Ft
LINEA VIGOR BOOST FD ORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
8 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó