A termék jelenleg nem elérhető.
ORSÓ MAP CARPTEK ACS 4000 FS
ORSÓ MAP CARPTEK ACS 4000 FS
Feeder és Picker horgászok választják ezt az orsót, ha minőséget szeretnének elérhető áron! A forradalmi újításnak számító ACS zsinórklipsz a dobás során stabilan tartja és nem sérti zsinórunkat, míg a fárasztás során a megváltozott zsinórszöget kihasználva könnyen és biztonságosan old, hogy egyetlen halat sem veszítsünk emiatt.
A 40-es méretű, fekete tekerő minden kritériumnak megfelel, amit egy modern orsóval szemben támaszthatunk! Két alumínium dobbal rendelkezik, melyek közül az egyik sekély, míg a másik mély. Az első nagyon praktikus akkor, amikor rövid feederbotokhoz használjuk és nem kell messzire dobni. Búcsút lehet mondani a vesztett halak miatti bosszankodásnak, mert ezzel az orsóval ez ismeretlen fogalommá válik!

Az orsó tökéletesen sima futásáról a 8+1 csapágy gondoskodik, miközben az 5.0:1 áttétel megfelelő gyorsaságról is árulkodik.
A mély dob zsinórkapacitása: 0,23-s zsinórból 183 méternyit tudunk rátekerni, a vékonyabb 0,17-s zsinórból pedig akár 274 méternyit!
A sekély dobra természetesen már jóval kevesebb zsinórt kell tekerni, 0,17-es zsinórból mindössze 110 méter elegendő a megtöltéséhez.

A figyelmes gyártók kétféle hajtókart (szimpla, dupla) biztosítanak az orsóhoz, hogy a funkcionalitás mellett a kényelmet is kiszolgálják!
BANAX HELICON 5600NF ORSÓ
28 990 Ft
LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
9 490 Ft
LINEA VIGOR CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
6 990 Ft
LINEA HYPER CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
8 990 Ft
LINEA VIGOR CARP NEW NYELETŐFÉKES ORSÓ ZSINÓRRAL
6 490 Ft
KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ
6 290 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó