A termék jelenleg nem elérhető.
ORSÓ WYCHWOOD SOLACE BIG PIT 65FS
ORSÓ WYCHWOOD SOLACE BIG PIT 65FS
Kiváló minőségű nyeletőfékes orsó, amelyre nem kell egy kisebb vagyont áldozni?

WYCHWOOD SOLACE BIG PIT 65FS !!! A bojlis horgászat során kulcsfontosságú a megfelelő orsó használata.
Kétféle válfajt különböztetünk meg, a behordást és a dobós pecát. Mindkettő speciális igényeket támaszt a felszerelés és ezáltal az orsó felé is.


Amiért a SOLACE BIG PIT alkalmas mindkét módszerhez az a:

- Nagyméretű dob, melyre behordás során több száz méter, akár 0,35-ös, 0,40-es monofil zsinór is ráfér, hogy a nagy távolságban lévő haltartó helyeket is kényelmesen meg tudjuk horgászni. Továbbá a nagyobb átmérőről könnyebben pereg le a zsinór, ami a dobások hosszát növeli.
- 4,8-as áttétel, mely a nagyméretű dobbal párosulva egy gyors szerelék bevontatást tesz lehetővé.
- Fém dob, hajtókar. Fémből, illetve nagy szilárdságú grafitból készült ház, mely kellő alapot szolgáltat a meghajtásnak. Ezek kombinációja adja az orsó tartósságát, megbízhatóságát. A 11+1 csapággyal párosulva sima futást kapunk.


Az orsó igazi újdonságnak számít a zsinórklipsz tekintetében!
A hagyományostól eltérő módon rögzülő zsinór dobás során megakad benne, ezzel pontosan azonos távolságba juttathatjuk végszerelékünket minden esetben. De a kapás, vagy a fárasztás során, amikor az orsó felkapókarja zárt állapotban van könnyen kipattan, nem akadályozva ezzel a hal szákba terelését.

Tipp: Ilyen esetekre felkészülve zsinórjelölő filccel fessük meg zsinórunkat, hogy a klipszből kihúzott zsinórt bármikor visszaakaszthassuk a megfelelő távolságba. Tartozékként kerül még a dobozba egy pótdob, mely teljes mértékben megegyezik az eredetivel.
0.30-as zsinórból majdnem 500 méter csévélhetünk orsónkra. Kifejezetten bojlis és heavy feederes horgászathoz ajánljuk azoknak, akik adnak a minőségre és az újításokra.
BANAX HELICON 5600NF ORSÓ
28 990 Ft
LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
9 490 Ft
LINEA VIGOR CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
6 990 Ft
LINEA HYPER CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
8 990 Ft
LINEA VIGOR CARP NEW NYELETŐFÉKES ORSÓ ZSINÓRRAL
6 490 Ft
KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ
6 290 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó