A termék jelenleg nem elérhető.
OUTDOOR KEMPINGLÁMPA 19+24+4 LEDES MULTIFUNKCIÓS
OUTDOOR KEMPINGLÁMPA 19+24+4 LEDES MULTIFUNKCIÓS
Egy lámpa akkor jó, ha többféle funkcióval is rendelkezik! Ebben a tekintetben igen nehéz felülmúlni az ET Outdoor Multifunkciós Camping lámpát.

Az éjszakai csalizáshoz kell egy álló lámpa, ha éppen halat fárasztunk szükségünk van egy olyan kézi lámpára, amellyel akár nagyobb távolságra is világíthatunk. De sokszor jól jön az is, amikor kötelező csónakunkat kivilágítani, de nem szeretnénk túl éles és világos fényforrást alkalmazni.
Lássuk valóban tudja-e mindezt az Energo Team legújabb lámpája, lássuk a részleteket!

- Ahhoz hogy lámpánk hosszú életű legyen oda kell figyelnünk miként töltjük az akkumulátort.
Az első használat előtt mindenképpen töltsük fel maximumra, ez nagyjából 5 órát vesz igénybe, ezután minden alkalommal, amikor lemerült járjunk el ugyan így. A töltéshez csak a gyártó által biztosított adaptereket használjuk. Ha hosszabb ideig nem használjuk, 3 havonta akkor is töltsük fel, megőrizve ezzel az akksi élettartamát.
- Ahogy lámpánk feltöltődött, az oldalán elhelyezett nagyméretű gombbal egy nyomással kapcsoljuk be. Ekkor a 19 ledes kézi lámpa funkció fog bekapcsolódni, amivel nagyobb távolságokat, akár 100 méterre lévő tárgyakat is meg tudunk világítani.
A következő gombnyomásra a 24 ledes álló lámpa kezd el világítani, mely tökéletes fényerőt biztosít egy táborhely, sátor kivilágításához.
A harmadik nyomásra pedig az a vörösen villogó fény kezd el világítani, amely alkalmas lehet jelző fénynek, vagy arra, hogy felhívjuk magunkra a figyelmet veszély esetén.

És itt még nincs vége!
A további kényelmet szolgálja az egy mozdulattal 360 fokban elforgatható fogantyú, a kihajtható kampós akasztó, mellyel akár sátorra, vagy egy faágra is könnyedén felakaszthatjuk, valamint az az iránytű, amely túrázások során nyújt támpontot a helyes irány megválasztásához.

Ezeket a tulajdonságait figyelembe véve, aligha találunk ennél praktikusabb és sokoldalúbban használható lámpát.
Túrázásra és éjszakai pecára fel!!!

Specifikációk:
- 47 db energiatakarékos led
- 3 világító funkció
- 1200 mAh tölthető akkumulátor
- Hálózati és szivargyújtóról üzemelő töltő
- 360 fokban elforgatható fogantyú
- Kihajtható akasztó
- Iránytű
CAMOR LED-ES ELEMLÁMPA KARABÍNERREL
1 350 Ft
790 Ft
OUTDOOR SOLAR KEMPINGLÁMPA
5 190 Ft
OUTDOOR VECTOR KEMPING LÁMPA
2 790 Ft
JAF ELEMLÁMPA USB POWER 3W
10 410 Ft
8 390 Ft
RIDGEMONKEY BIVVY LITE PRO IR SÁTORLÁMPA
22 590 Ft
RIDGEMONKEY BIVVY LITE ELITE IR VIZÁLLÓ SÁTORLÁMPA
28 990 Ft
Energofish magazinajánló - július
Megjelent: 2017-07-17 | Forrás: Energo Team | Írások

2017-07-17 A héten ismét Energofish magazin, amelyben az éjszakai horgászathoz adunk tippet, vagyis hogyan világítjuk meg horgászhelyünket. Szabó Bence a versenyzéssel kacérkodó horgászoknak ad tanácsot, Halmos Mihály ebben az adásban a Rod-Pod elhelyezésével kapcsolatban lát ...

Energofish magazin, Február
Megjelent: 2017-02-14 | Forrás: EnergoTeam | Írások

2017-01-19 Elérkeztünk az újabb magazinunkhoz. A mostani magazinban, megnézzük mi a helyzet a kormoránok háza táján, Szabó Bencével előkéket kötünk a tavaszi időszakra, körbejárjuk a sötét etetőanyag előnyeit, és a tél utolsó pillanatait egy menyhalas pecával töltjük ...

Nagyító alatt: Az ET Outdoor Multifunkciós horgászlámpa
Megjelent: 2015-11-27 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Ahogyan arra már előző cikkünkben is szót ejtettünk, s kíséreltük meg felhívni mindenki figyelmét; a ledekkel működtetett lámpák adta előnyöket ki kell használni! Nem lehet elégszer ismételni, a led fényforrással működtetett világítások nemcsak gazdaságosabbak, ...

Fény az éjszakában!
Megjelent: 2015-11-13 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

A ledes technológia térnyerésének köszönhetően már nem csak otthonaink és autóink világítása terén fedezhetünk fel lényeges, mondhatni szembetűnő változásokat. A led fényforrással működtetett világítások nemcsak gazdaságosabbak, de biztonságosabbak is, amellett, ...

Nincs kapcsolódó videó