A termék jelenleg nem elérhető.
STÉG SOLUBLE ETETŐ OLDÓDÓ BOJLI 1KG
STÉG SOLUBLE ETETŐ OLDÓDÓ BOJLI 1KG

STÉG PRODUCT ETETŐ OLDÓDÓ BOJLI

EPER Az oldódási folyamat a vízbe érkezéskor azonnal megkezdődik,és a vízhőmérséklettől függően kb.1 óra alatt teljesen végbemegy,így nem terheli a környezetet,laza szerkezete révén pedig könnyen emészthető a halak számára. Elsősorban hideg vízre, nyáron pedig a pontyon felül amurra ajánljuk.

FŰSZER Az oldódási folyamat a vízbe érkezéskor azonnal megkezdődik,és a vízhőmérséklettől függően kb.1 óra alatt teljesen végbemegy,így nem terheli a környezetet,laza szerkezete révén pedig könnyen emészthető a halak számára. Egész évben kiemelkedően sikeres!  

FOKHAGYMA Az oldódási folyamat a vízbe érkezéskor azonnal megkezdődik,és a vízhőmérséklettől függően kb.1 óra alatt teljesen végbemegy,így nem terheli a környezetet,laza szerkezete révén pedig könnyen emészthető a halak számára. Elsősorban a meleg, akár 20 °C feletti vízhőmérsékletre ajánljuk.  

TINTAHAL-POLIP Az oldódási folyamat a vízbe érkezéskor azonnal megkezdődik,és a vízhőmérséklettől függően kb.1 óra alatt teljesen végbemegy,így nem terheli a környezetet,laza szerkezete révén pedig könnyen emészthető a halak számára. Elsősorban a meleg, akár 20 °C feletti vízhőmérsékletre ajánljuk.  

GYÜMÖLCS-KAGYLÓ Az oldódási folyamat a vízbe érkezéskor azonnal megkezdődik,és a vízhőmérséklettől függően kb.1 óra alatt teljesen végbemegy,így nem terheli a környezetet,laza szerkezete révén pedig könnyen emészthető a halak számára. Elsősorban hideg vízre ajánljuk. 

VANÍLIA Az oldódási folyamat a vízbe érkezéskor azonnal megkezdődik,és a vízhőmérséklettől függően kb.1 óra alatt teljesen végbemegy,így nem terheli a környezetet,laza szerkezete révén pedig könnyen emészthető a halak számára. A klasszikus vanília íz egész évben, igen nagy sikerrel használható.

SBS QUEST BASE MIX
3 990 Ft
SBS EUROSTAR BOJLI 1KG+50ML BAIT DIP
4 490 Ft
Quest Ready-Made Base Mix
5 990 Ft
SBS SOLUBLE PREMIUM READY MADE BOILIES 1KG, 5KG
6 490 Ft
SBS SOLUBLE QUEST READY MADE BASE MIX 1KG
6 490 Ft
Premium Spod Juice
3 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó