A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT VÁLLTÁSKA 60X25X30CM
CARP EXPERT VÁLLTÁSKA 60X25X30CM

Carp Expert válltáska

Visszafogott, elegáns megjelenésű, merev strapabíró anyagból készült jól pakolható táska. A nagyméretű, osztatlan belső hihetetlen mennyiségű felszerelés befogadására képes. Igény szerint dobozokkal ellátva bárki a saját igényeihez igazíthatja, és jól áttekinthetővé varázsolhatja Carp Expert válltáskáját, melyből a legapróbb kapocs is pillanatok alatt elővarázsolható.

Amennyiben ez nem lenne elég további két oldalsó és egy elöl lévő cipzáras zsebbel lett ellátva, melyek tökéletesek az iratok és az apróbb kiegészítők tárolására.

A táska ergonomikus kialakítású, kézben vagy vállra akasztva is kényelmes, így akár a távolabbi horgászhelyek is erőfeszítés nélkül megközelíthetőek vele. Elsősorban békéshalas horgászoknak ajánljuk, de a megfelelő műcsalis dobozokkal felszerelve kiváló pergető táskává alakítható.

SONIK SK-TEK BOJLIS TÁSKA
27 990 Ft
SONIK SK-TEK APRÓCIKKES TÁSKA
5 990 Ft
SONIK SK-TEK BOJLISZÁRÍTÓ TÁSKA
7 990 Ft
SONIK HŰTŐTÁSKA
10 690 Ft
SONIK SK-TEK COOLBAG HŰTŐTÁSKA
22 990 Ft
CARP EXPERT PRACTIC SZERELÉKES TÁSKA
10 490 Ft
Nagyhalas kiegészítők hosszútávú horgászatokra
Megjelent: 2020-09-01 | Forrás: Kubuk Dániel | Írások

Pontyhorgászként sok időt töltök vízparton kapásra várva és abban bízva, hogy bármikor betoppanhat a várva várt hal. Ezen horgászatok során a célkitűzés azonban nem az átlagos méretű pontyok és amúron, hanem a szép kort megélt, öreg harcosok, akiknek súlya alatt a kép készítése ...

Energofish Magazin november
Megjelent: 2017-11-22 | Forrás: EnergoTeam | Írások

A tél derekán már a pergetés felé kacsingatunk egy kicsit, Lukácsi Béla a balatoni balinokat zargatta, természetesen fogott belőle néhányat a kamerának is. Bizonyára sokan halottak már róla, hogy ebben az évben 25 éves lett az Energofish kft, erről is megemlékezünk. Horgásznagykövetek ...

Nincs kapcsolódó videó