A termék jelenleg nem elérhető.
TAVASZI INTRUDER FEEDER SZETT
TAVASZI INTRUDER FEEDER SZETT
A tavasz beköszöntével horgászvizeink hőmérséklete is elkezd emelkedni, a halak étvágyával párhuzamosan. Előkerülnek a spiccbotok, matchbotok és nem utolsó sorban a feederek. Már akinek van! De az sem mindegy, hogy milyen. A halak még finoman táplálkoznak, igénylik a vékony zsinórt, de már belenyúlhatunk 1-1 nagyobb példányba, ahol horgászbotunk erejére is szükség van.

Ebben az időszakban kiváló választás az Intruder Carp Feeder 3,60 m, 60-120 grammos változata. Nagy tisztaságú carbon anyagának köszönhetően a dobás és a fárasztás során is egyenletesen veszi fel a terhelést. Nagyméretű gyűrűi a tavaszi, nyár eleji nyárfa virágzáskor igen jó szolgálatot tesznek. 3 db pótspicc jár a horgászbothoz, három különböző erősségben (1-2-3 oz.).

Csavaros orsótartó tartja azt az Intruder Feeder 6000-es orsót, mely szintén a szett eleme. Dob átmérője 60 mm, ami kellően széles ahhoz, hogy a vékony zsinór (0,18-0,22 mm monofil; 0,08 mm fonott) könnyedén leperegjen róla, és az orsón való tárolás során ne legyen olyan, mint a rugó. Könnyített, sekély fém dob, jól fut le róla a zsinór és nem kell sok száz métert feltekerni rá. A felkapókar esztétikus, masszív, nem egy vékony drót hatását kelti.
A fék a hagyományos, fém-filc lamellás megoldás, ami kifejezetten jól dolgozik. A tengely vastagsága 5 mm, ami kellő feszességet ad neki. Az orsó szépen, olajozottan fut, hagyományos, tányérkerekes megoldásával. Egy mozdulattal behajtható hajtókarral rendelkezik, melynek anyaga megegyezik a ház anyagával.
0,22 mm-es vastagságú ET Power Feeder süllyedő zsinór jár az orsóhoz, mellyel biztonságban szákba terelhetjük a legnagyobb példányokat is. Nyúlása mérsékelt.

Hogy felszerelésünket biztonságban tudjuk szállítani, a szett egy 140-es Carp Hunter botzsákkal válik teljessé.
A Carp Hunter Plus botzsák anyaga az a gyöngyvászon, amely vízlepergető tulajdonsága révén, kisebb eső esetén megvédi felszerelésünket a víztől. Emellett könnyen tisztítható, ami nagy előny, ha horgászatból tartunk éppen hazafelé és sáros mindenünk. De leginkább a strapabíróságával és a tartósságával tűnik ki. Megfelelő odafigyeléssel akár 10 évnél is hosszabb lehet a futamideje! Egy jó minőségű cipzár került a táskára, ami szintén a botzsák anyagával megegyező élettartamú, ha odafigyelünk rá. Kényelmes vállpánttal szerelt, ha cipekednünk kell
És a legfontosabb, amit mi széria tartozékként adunk a botzsákhoz, azok a tépőzáras bot összefogó pántok, amelyeket a horgászoknak már nem kell külön megvásárolniuk.
HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó