A termék jelenleg nem elérhető.
Tavasz Harcsapergető szett
Tavasz Harcsapergető szett
A tavasz a harcsázás legjobb időszaka!
Legsportszerűbb és élményekkel teli elejtési módja pedig a pergetés, így egy tavaszi harcsapergető szettet kínálunk a horgászok számára. A szett gerincét egy, már jól ismert és sokat bizonyított horgászbot, az ET Ocean Pilk alkotja 240 cm-es hosszban 200-600 g dobósúllyal.
Az elegáns megjelenés a kategóriára jellemző gerinces, viszonylag könnyű, ugyanakkor szélsőséges módon terhelhető botot takar, melyet kopásálló SIC gyűrűsorral szereltek.
Megbízhatóságát és strapabíróságát bizonyítja, hogy a 200-600 grammos változatai a Pó folyóra utazó profi harcsahorgászok kedvenc botjai közé tartoznak. Anyaga IM6 Carbon. Ehhez egy igen strapabíró Arno Crystal 50-es orsót párosítottunk, mely sima futását a 10+1 csapágynak köszönheti.
Háza egy nagy keménységű grafit ház, melybe hagyományos, tányérkerekes meghajtás került.
Az orsó dobja, természetesen fém (alumínium), melynek átmérője 55 mm, a tengely 4 mm vastag acél. A hajtókar egy mozdulattal behajtható, mely a kényelmet szolgálja. A felkapókar, erős, vastag cső, mely még masszívabbá teszi a rotort. Áttétele 5,2:1, mely ideális ehhez a módszerhez.
Tömege 400g, ami tökéletesen passzol a horgászbotunkhoz, ha ennél könnyebb lenne, már meg kelle gyanúsítanunk, hogy nincs benne anyag. A harcsázáshoz márpedig kell!!!
Zsinórkapacitása pergető orsóhoz mérten kielégítő, 0.35 mm-ből 180 méter tudunk rátenni, fonott esetében ez valamivel kevesebb. És bizony fonottat fogunk rátenni, mert ez is a szett része!
1 tekercs Kamasaki Super Braid 100 m-es változatban.
A zsinór alaptulajdonságát most is az elemi szálak válogatott magas minősége határozza meg, melyeket a legkorszerűbb fonási technológiák felhasználásával állítják elő, azaz szövik egymásba, rendkívül pontosan és nagy sűrűséggel.
Az eljárásnak köszönhetően nagyon erős, kiváló szakítószilárdságú, tömör, nagy sűrűségű, szabályos kör keresztmetszetű zsinór készül. Méretsorából és a feltüntetett terhelési értékekből azonnal kitűnik, hogy a Kamasaki Super Braid-et nehéz igénybevételre ajánljuk, nehéz, akadós terepre, ahol a fokozott terhelés, a kapitális halakkal való küzdelem a napi rutin része. Hogy teljes legyen a csomag, Wizard műcsalikat is adunk ajándékba, pontosan 3 csomaggal.
Ezen felül 1 db Salmo Skinnert!!! A harcsák imádják!
Főként éjszaka, vagy fényváltáskor alkalmazzuk, amikor a felszín közelében járnak a harik, hiszen ez a csali is itt mozog.


Ezzel a szettel bizony nem csak horgászfelszerelést, hanem élményt is vásárolunk.
Harcsázásra fel!
HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó