A termék jelenleg nem elérhető.
VENOM ELEKTROMOS CSÓNAKMOTOR SXW54/42
VENOM ELEKTROMOS CSÓNAKMOTOR SXW54/42
A watersnake elektromos motorok kiváló minőséget képviselnek. Azokra a vízterületekre, ahol nem lehet robbanó motort használni (pl. Balaton), vagy kisebb vizeken, ahol a 10-15 km-es hatótávolság elég egy horgászat alkalmával, nagy hasznát vesszük az elektromos motoroknak.
Gyorsak, csendesek, úgy tudunk a haltartó helyek közvetlen közelébe kerülni, hogy az ott lévő halakat egyáltalán nem zavarjuk. 5 előre és 3 hátrameneti fokozattal rendelkezik, így könnyen kiválaszthatjuk a kívánt sebességet. Nem árulunk el nagy titkot az elektromos motorok használatával kapcsolatban, hogy nem szabad őket teljes gázon járatni., mert akkor gyorsan lemerítik az akkumulátort. Érdemes inkább 4-es fokozatban menni, hogy messzebbre juthassunk. A motor burkolatát egy hínár védő uszonnyal látták el, ami megvédi a propellert a hínár felcsavarodástól, szinte szétvágja előtte a hínárszálakat. A motor szára alumínium, mely kellő masszivitást ad a szerkezetnek.
A száron felfelé haladva elérkezünk a rögzítési ponthoz, mely egybe van építve a motor dőlésszögét állító szerkezettel.
Ez után jön a mélység állító gyűrű, melynek segítségével úgy állítsuk be a motor mélységét, hogy a propeller még a legnagyobb gázadásra sem tudjon levegő buborékokat kavarni a víz alá.
Nagyon mélyre sem érdemes állítani, mert veszít a hatékonyságából, illetve túl mélyen már nem látjuk az útjába kerülő ágakat, fatörzseket. Paraméterek: - 54 lbs tolóerő
- 12 V feszültség
- 5 fokozat előre
- 3 fokozat hátramenet
- Fém törzs
- Teleszkópos gázkar
- Gyors „multi-tilt" helyzetbeállító motortartó
- Hínárba való leragadásnak ellenálló formájú hajócsavarok
AKKUMULÁTOR GYORSCSATLAKOZÓ PÁR
12 990 Ft
SENTIAL RED 66LBS ELEKTROMOS CSÓNAKMOTOR
129 990 Ft
104 990 Ft
WFT WATERSNAKE AUSSENBORDER ASP T18 CSÓNAKMOTOR
69 990 Ft
56 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó