A termék jelenleg nem elérhető.
NIGHT WASP 90DB-OS VILÁGÍTÓPATRON DISPLAY
NIGHT WASP 90DB-OS VILÁGÍTÓPATRON DISPLAY

Night Wasp 90 db-os világítópatron Display

Az alapfelszerelés beszerzése és a pecaszenvedély kialakulása után folyamatosan kiegészítőkre van szükségünk. Az éjszakai horgászat eredményessége sokszor egy apró dolgon múlik, ez a világítópatron. A Night Wasp termékekkel a kapás észlelése többé nem okozhat problémát! Miért érdemes a széles világítópatron-kínálatból a Night Wap család tagjait használni?

Vegyük sorra: Fénye rendkívül intenzív, jól látható. Long Life technology, garantált 24 órás működés. A csak folyadékalapú világítópatronokhoz képest 80%-al hosszabb világítási időt biztosít, a folyadék és a por alakú reagens közötti kémiai reakció, amit a Glass-powder technológia tesz lehetővé A minőség-megőrzési ideje 3 év!

Rendkívül egyszerű a használata: az üvegcsét megtörve a a folyadék és a por alakú reagens keveredik és a lejátszódó kémiai folyamat eredményeként a patron zöldes fényt bocsát ki.

A megfelelő méretű világítópatron tartóval a 3,00mm, vagy 4,5mm-es világítópatronok vékony és vastagabb botspicceken is használhatóak.

A NIGHT WASP CLASSIC és NIGHT WASP BULB LIGHT világítópatronokhoz mellékelt a rögzítéshez szükséges egyszerű adapter.

A NIGHT WASP FEEDER az éjszakai feederbotos horgászatot nagyon sokban megkönnyíti, annyiban is, hogy nincs szükség alkalmazásához külön adapterre.

A világítópatronon lévő klipsszel az S, vagy SS méretű patron közvetlenül rögzíthető a spiccre!

A patronban található folyadék egészségre ártalmatlan, de szembe kerülve érzékenység esetén irritációt okozhat, ezért bő vízzel azonnal mossuk ki.

Minden típusnál 2-2 darab világítópatront tartalmaz a csomagolás. A használatig a minőség megőrzése miatt tartsuk a csomagolásban!

Javasolt használat:
NIGHT WASP CLASSIC vékony és vastagabb botspiccekre is rögzíthető, úszóra, kapásjelzőre.
- A NIGHT WASP BULB LIGHT 3,00mm vagy 4,5mm-es méretei úszóra, nyelv kapásjelzőre, harcsázó szerelékre.
- A NIGHT WASP FEEDER éjszakai feederbotos horgászathoz.

ENERGOTEAM NIGHT WASP VILÁGÍTÓPATRON
180 Ft
ENERGOTEAM NIGHT WASP FEEDER VILÁGÍTÓPATRON
320 Ft
ENERGOTEAM NIGHT WASP BULB VILÁGÍTÓPATRON
230 Ft
KAMASAKI VILÁGÍTÓPATRON DISCO LIGHT
65 Ft
MAVER STARLIGHT VILÁGÍTÓPATRON
350 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó