A termék jelenleg nem elérhető.
BOTTARTÓ KAR FOTELHEZ HAJLITOTT
BOTTARTÓ KAR FOTELHEZ HAJLITOTT

E praktikus eszköz segítségével a versenyládák nyújtotta előnyöket azok a horgászok is a maguk javára fordíthatják, aki horgász székkel, vagy fotellel rendelkeznek. A körlábon rögzíthető bottartó karok óriási segítséget nyújtanak a vízparton történő elhelyezkedésnél. Az állítható dőlésszögű bottartók a legstabilabb feltámasztást teszik lehetővé, a botok ideális szögben való elhelyezése nemcsak a komfortunkat növelik, de a legoptimálisabb kapásészlelést is elősegítik. A kar teleszkópos volta miatt lehetőségünk van a rövidebb picker botokhoz, match botokhoz, vagy feederekhez beállítani az ideális hosszt!A dőlésszög szabad változtathatóságával botunk spiccét akár közvetlenül a víz fölé, vagy meredeken az ég felé irányíthatjuk a szélerősség, az alkalmazott módszer, vagy a víztípus függvényében. A pipa alakú csavaros adapter egyszerűen egyesíthető a legtöbb, kereskedelemben kapható bottartó fejjel.
Feeder fotelekre és versenyládákra szerelhető bottartó adapter. 20 mm-től 30 mm-es vastagságú lábakig tudjuk felhelyezni és rögzíteni ezt az adaptert.
A rajta elhelyezett csavarok segítségével tudjuk állítani a dőlésszögét és az irányát. A hosszát, a végén elhelyezett patent segítségével tudjuk állítani. Menetes végébe az összes botvilla fej beletekerhető. Anyaga alumínium és műanyag.

PIKKELYEZŐ KÉS HOSSZÚKÁS
1 130 Ft
PIKKELYEZŐ KÉS KEREK
1 130 Ft
ENERGOTEAM FA HALTISZTÍTÓ DESZKA
9 990 Ft
SPICCGUMI BEFŰZŐ
290 Ft
PIKKELYEZŐ KÉS DELUXE ROZSDAMENTES
1 190 Ft
ENERGOTEAM ASZTALI HALFÜSTÖLŐ
19 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó