ÚSZÓ ARNO STAR
Termékleírás

Az Arno Star úszója szintén a kétpontos versenyúszók családját színesíti. Az átlagos úszókhoz képest a különlegessége mégis a modern megjelenésben, a praktikusságban rejlik. Formája révén a legnépszerűbb az úszós pontyos szerelékek összeállításánál, ahol az érzékenység mellett a stabilitás, a csali mozdulatlansága a fő szempont.
Az Arno Star olyan kétpontos versenyúszó, mely gyűrűs boton ugyanolyan hatásos tud lenni, mint egy spicc-, rakós-, vagy akár bolognai boton.
Nagy felhajtóerővel bíró, erős szerelékek készítéséhez használatos úszótípus, mely mégis érzékeny marad minden körülmény között, legyen szó növényi, vagy állati eredetű csalik használatáról.
Különlegessége, hogy az úszó antennanyílásába a 3 mm átmérőjű világítópatron elhelyezhető, az éjszakai horgászatok megkönnyítése érdekében.

Általános használati utasítás -Úszó

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret
69642-420 ÚSZÓ ARNO STAR 2G (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 290 Ft 2 g


JOKER ÚSZÓ ELITE 3516
510 Ft
JOKER ÚSZÓ ELITE 3056
510 Ft
CRALUSSO ÚSZÓ CAPRI FIBER GLASS
890 Ft
CRALUSSO ÚSZÓ SPIRIT FIBER GLASS
890 Ft
CRALUSSO MARIA CSEPPÚSZÓ
650 Ft
CRALUSSO CRISTINA CSEPPÚSZÓ
650 Ft
A Tisza-tó új arca
Megjelent: 2015-05-11 | Forrás: EnergoTeam | Írások

Sokféle módszert űzhetünk a Tisza-tavon, a IX. öblítő csatornában kárászokra horgásztunk, rendkívül egyszerű módon. Ezzel is a Tisza-tó egy újabb arcát mutatjuk be Önöknek! Nézze most is adásunkat, a premier május 13-án 21:00-kor kerül adásba, a Fishing and Hunting ...

Nincs kapcsolódó videó