Energo Team2018. február 26.

Miért érdemes kilátogatni az idei HorgászShowra? Egy biztos, számos Energofish újdonságunk, sztárhorgász előadóink, játékok és értékes nyeremények, s nem utolsó sorban a csábító főnyeremény, egy Suzuki Celerio is az érvek között szerepel .

Az Energofish kínálatában a Benzár Mix újdonságok biztosan nagy érdeklődésre tartanak majd számot. A shown nem csak megvehetők ezek a forradalmi újítások, de maga Benzár Zsolt és Szabó Bence is ott lesz, így a leginkább hiteles forrásból sajátítható el ezek használata. Az új csalianyagok között minden horgász megtalálja majd a számára leginkább hasznos terméket.

Bokor Károly és Benzár Zsolt már rég óta jóbarátok, mindketten ott lesznek a kiállításon

A Benzár újdonságok közül az eddigi visszajelzések alapján a legsikeresebb a Method Smoke amely egy egyedi, tubusos kiszerelésű, nagyon sűrű és rendkívül intenzív aroma.Töménysége miatt elsősorban közvetlenül a csalira érdemes rányomni. Összetevőinek hála csalink körül egy nagyon feltűnő, valósággal világító réteget képez, amely fokozatosan terjed a mederfenéken is, utat mutatva ezzel az éhes pontyoknak.

A maradék három egy csoportba sorolható, bár más a felhasználási lehetősége illetve a hatása, de alapvetően egy a célja: a magvak közé íz képezve növeli az etetés hatásfokát. Ez a három anyag a Bait Buster a Bait Steam és a Bait Liquid.

Kizárólag a Benzár újdonságok egy részlete látható a képen. Persze ez még nem a teljes paletta az új termékekből

A Benzár újdonságok közül érdemes még figyelni, a Method Flame-re a Bicolor minibojlikra és még sorolhatnánk az újdonságok listáját, persze ezek mellett ott lesznek a már jól bevált Benzár termékek.

Bármikor összefuthatsz egy ismerős arccal példákul Lukácsi Bélával, Szilvási Szilárd a Champion márkát népszerűsíti, de bármilyen finomszerelékes kérdéssel megkeresheti bárki

Újra hatalmas kínállattal várunk mindenkit, a fáradtabbak akár meg is pihenhetnek egy pillanatra

Kiváló minőségéről ismert Champion etetőanyagok is tartogatnak meglepetést ugyanis teljesen új ízekkel jelentkezik a márka, mind keszeges mind pontyos vonalon, a kiállításon kint lesz a termék gyártója és megálmodója Szilvási Szilárd is, aki szintén szívesen segít a felhasználással kapcsolatos bármely kérdés megválaszolásában, de a látogatók akár egy élő bekeverést is szemmel követhetnek, így nem csak beszélünk arról, miként kell az új etetőanyagokat használni, be is mutatjuk azt élőben!

Az etetőhajókat akár személyesen is kipróbálhatod

Mostanában bizonyára sokan hallottak a Carp Expert etetőhajókról, ezek a rendkívül modern és sokoldalú etetőhajók, sok horgász érdeklődését felkeltették már, sőt sokan használják megelégedéssel. Etetőhajóinkat ki is kipróbálhatják a speciálisan erre kialakított medencében, illetve kérdezhetnek szakembereinktől, azok tudásáról, technikai paramétereiről és felhasználási lehetőségéről. Ugyancsak fontos, hogy a kiállítás idején megvásárolt etetőhajókra a gyári egy éves garancia időn túl most újabb 1 év garanciát vállalunk.

Az L&K plasztikok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a piacon

Bennünket mindig könnyű megtalálni

A HorgászSow nem maradhat show nélkül, természetesen jeles horgászaink most is képviselik az Energofisht A pergető medencénél Lukácsi Béla és Bokor Károly előadását hallgathatják meg. A színpadon pedig Szabó Bence, Szilvási Szilárd, Koós Ferenc és Bokor Károly előadását láthatják hallgathatják.

Ebben az évben is lesz tekerős verseny a színpadnál, amelyre idén is érdemes benevezni mivel a nyeremény értékes Double Speed orsó lesz. Ha kitekertük magunkat, akkor fáraszthatunk akár egy kapitális pontyot is a kiállításon, természetesen csak virtuálisan, de mindig különleges élmény kipróbálni milyen érzés belecsimpaszkodni erőből a pecabotba.

Lukácsi Béla az L&K márkát képviselve segít eligazodni a plasztikcsalik között, illetve elviszi a kiállításra a legújabb Pro Guide botcsaládot amely jelenleg még csak kézbe vehető de érdemes megnézni mert májustól már kaphatóak lesznek ezek a remek botok, amely sok egyedi megoldást hordoznak magukon.

A legnagyobb halunkért a harcsákért rajongók, Bélától is kérdezhetnek, de ott lesz Koós Ferenc is, aki igazi mestere a nagyharcsás vonalnak. Már sokan tudják de érdemes az ínyenceknek megjegyezni a Banax Koós orsóra elkészült egy mélydob, amely a behúzós harcsahorgászok kedvence lesz a hatalmas zsinórkapacitása miatt.

A színpadon érdekes előadásokat láthattok

Ismét lesz a már évek óta népszerű Bátor Táboros árverés, ahol a figyelmesebbek akár az eredeti ár töredékéért megszerezhetnek egy értékes horgászfelszerelést, ami ettől is lényegesebb az így befolyt összeg a Bátor Tábor munkáját segíti, így mindenki jól jár.

Végére de nem utolsósorban maradt a csattanó! A Show ugyanis most nem csak egy vásár és műsor, hanem egy nyereményjáték is. Minden nap esély nyílik a nyerésre, s az így kisorsolt 10 látogató, bizony ott lesz vasárnap a színpadon, hogy megküzdjön a díjakért. A legszerencsésebb egy Suzuki Celeriot vihet haza, de nem kell bánkódnia a többi látogatónak sem, mert üres kézzel senki nem megy le a színpadról, s a második díj is nagyon csábító az 500.000 Ft-os utalvány képében. Még nem késő a részleteket megnézni a Horgász Show hivalatos weboldalán!

Találkozzunk hát március első hétvégéjén vagyis 2-án és 3-án vagy 4-én a BOK csarnokban, mi biztosan ott leszünk!

Forrás: EnergoTeam


Pergető tippek: kell vagy sem az előke?

Pergető tippek: kell vagy sem az előke?

2021-04-21 | Forrás: Lukácsi Béla

A ragadozók horgászatakor nagy dilemmát jelentenek az előkék használatának szükségessége, ezen belül a fluorocarbon válja ki a legtöbb kérdést. Ebből lehet készen felhasználható, vagy általunk elkészíthető változatokat kapni. De melyik a jobb, egyáltalán szükségünk van erre? Az elején tisztázzuk, hogy a csuka esetében kötelező az előke, itt lehet sima drótelőke, de még inkább a wolfram, vagy a speciális titán. A lényeg hogy harapássálló...


Waftermánia

Waftermánia

2021-04-21 | Forrás: Szabó Bence

Manapság, amennyiben a method feeder technika van terítéken, az egyik legtöbbet emlegetett kifejezés a „wafter”. Mind a nyomtatott, mind pedig az online felületeken egyre-másra kerülnek elő a legkülönfélébb wafterek, amelyek manapság kétségkívül a legmeghatározóbb kategóriát jelentik a horogcsalik között. Sikerük hátterében megannyi apró, de annál fontosabb elem áll, még úgy is, hogy horog nélküli működésük nem sokban tér el a klasszikus lebegő,...


Tavaszi kikapcsolódás - Feederezés Lukácsi Bélával

Tavaszi kikapcsolódás - Feederezés Lukácsi Bélával

2021-04-17 | Forrás: Lukácsi Béla

Tilalom, talán ez a legfőbb indok ami eszembe jut elsőként, amikor a tavaszi feederezésre gondolok. Persze nem a feederezés tilalmára, hanem a pergetés, ezen belül pedig a ragadozók nagy része tilalmas. Azért a horgászláz bőven pezseg a tavasz közeledtével, amelyet a feederbotos horgászat szokta oltani leginkább ebben az időszakban. A mostani első tavaszi feederes pecám helyszíne a jászjákóhalmi horgásztó. Azért bevallom imádok feederezni is,...


Ponty Lakoma: csalizási tippek pontyhorgászathoz

Ponty Lakoma: csalizási tippek pontyhorgászathoz

2021-04-16 | Forrás: Kubuk Dániel

Ebben az írásomban szeretnék némi támpontot adni arra vonatkozóan, hogy hogyan is látok neki egy kora tavaszi horgászatnak, mely csalogató anyagokat részesítek előnyben és milyen formában igyekszem felkínálni azokat! Természetesen mindenki számára van egy alapvető elképzelés, egy favorit csali, egy favorit kaja amire esküszik és ez így is van jól! Előre leszögezném, hogy nem ebben szeretném megingatni Önöket, csupán bemutatni az én kedvenc...


Feeder horgászat: Leveleki kalandok – 2. rész

Feeder horgászat: Leveleki kalandok – 2. rész

2021-04-14 | Forrás: Szabó Bence

Az elmúlt időszakban vajmi kevés szerencsém volt az időjárással akkor, amikor forgatni indultunk éppen. Volt, hogy egész nap esett az eső, de olyan is, hogy reggelre befagyott a helyszínül választott vízterület most pedig egy átlagban 10 Celsius fokos lehűlésbe sikerült éppen belenyúlni. Ez utóbbi akár még jó is lehetett volna egyébként, például nyáron, de nem koratavasszal, amikor a vizek még épphogy elkezdtek melegedni, na meg a levegő hőmérséklete sem...


Top 3: Tavaszi rod pod szemle

Top 3: Tavaszi rod pod szemle

2021-04-07 | Forrás: Kubuk Dániel

Ha bárki megkérdezné tőlem, szerintem melyik a legnépszerűbb, legjobb Rod Pod az Energofish kínálatában, hát nehéz helyzetbe kerülnék. Természetesen tudnék mondani többet is, de mind stabilitásban, mind méretben, mind árban elég széles skálán mozognak, ezért úgy döntöttem hármat is befogok mutatni, melyek közt lesz olcsóbb és drágább változat egyaránt! Remélem írásom segítséget nyújt majd a választás előtt álló horgászoknak, vagy esetleg kedvet...