Energofish Kft.2011. augusztus 12.

Regisztráljon, vagy újítsa meg regisztrációját az Energofish megújult honlapján!

Az Energofish Kft. 2011. augusztus hónapban akciók sokaságával lepi meg vásárlóit. A számtalan akciós termék között nemcsak az interneten válogathat, hanem lapozgathat az akciós termékek nyomtatott katalógusában is.

Aki 2011. augusztus 1. és 2011. szeptember 15. (Meghosszabítottuk!) között regisztrál a megújult www.energofish.hu honlapon, azoknak a kedvezményes árakat még vonzóbbá tesszük egy darab, 1.000,- (egyezer) forintos vásárlási utalvánnyal.

Az új honlapon történő regisztrációval automatikusan részt vesz azon a sorsoláson, melynek nyertese egy 330.000,- Ft értékű gumicsónakkal lesz gazdagabb. A regisztráció során egy kb.12 kérdésből álló kérdőívet kell kitölteni. A kérdések - néhány személyes adat (név, lakcím, e-mail cím) mellett -, a horgászattal kapcsolatos véleményükre, tapasztalatukra vonatkoznak. A kérdőív kitöltése kb. 5 percet vesz igénybe.

Az Ön által megadott telefonszámra SMS-ben egy 6 karakterből álló kódot küldünk, melynek begépelésével érvényesíti regisztrációját. Ezzel a művelettel a regisztráció lezárul, érvényességéről e-mail címére értesítést küldünk.

A regisztráció érvénybe lépésétől számított 5 - 15 napon belül számíthat arra, hogy a vásárlási utalványa és a több mint 500 akciós terméket tartalmazó katalógus, a megadott címre postai úton megérkezik. A posta- és egyéb költségek az Energofish Kft-t terhelik.

Szeptember 1-e után a postai katalógus küldést felfüggesztjük, az utalványokat emailben juttatjuk el mindenkinek! Az akciós katalógus beszerezhető a horgászboltokban vagy kínálata megtekinthető honlapunkon. A postai úton vagy emailben megküldött utalványok a rajtuk található kóddal azonosíthatóak, nem szükséges azokat a boltban leadni. Internetes elfogadási lehetőségekről érdeklődjön webáruházánál, az Energofish kft-vel együttműködő partnerek a megjegyzés rovatba beírt kódsorozatot elfogadják.

SMS aláíró jelszót csak magyarországi mobilszolgáltató telefonszámára, utalványt pedig kizárólag magyarországi címre áll módunkban küldeni.

A regisztrációhoz tartozó kérdések szinte „kézen fogva" vezetik, alapszíntű internetes ismeretek birtokában mindenki egyszerűen ki tudja tölteni. Így Öné lehet az 1.000,- Ft-os vásárlási utalvány és az esély a gumicsónak megnyerésére. A sorsolás október 31-én várható, a beérkezett regisztrációk feldolgozása után.

Az utalvány beváltásáról érdeklődjön az Önhöz közeli horgászboltokban, vagy keresse az Energofish partnerboltokat! A partnerboltok címét megtalálja a www.energofish.hu honlap „hol kapható" fülre, vagy a következő linkre http://www.energofish.hu/partner_list.php kattintva.

Az utalványt, a partnerboltok az Energofish Kft. által forgalmazott termékek vásárlásakor fogadják el úgy, hogy a vásárlás minimális értéke a vásárlási utalvány kétszerese kell, hogy legyen. Ekkor a partnerbolt a vásárlási utalvány értékét a vásárlás összegéből levonja, és a fennmaradó összeget kell csak kifizetni. Tehát, az 1.000,- forintos vásárlási utalvány beváltásához a minimális vásárlási értéknek el kell érnie a 2.000,- Ft-ot, viszont az Ön által fizetendő összeg csak 1.000,-Ft lesz!

A vásárlási utalvány beváltása kisebb részletekben nem lehetséges, kizárólag egyösszegű beváltásra van mód.

A vásárlási utalványt 2011. október 31-ig lehet a horgászboltokban és partnerboltjainkban levásárolni. A 2011. október 31-ig be nem váltott utalványok érvényüket vesztik.

Köszönjük figyelmét és reméljük, augusztus 1-től üdvözölhetjük frissen regisztrált, vagy megújított regisztrációval rendelkező érkelődőink között.

A regisztráció megkezdéséhez kattintson a következő linkre! http://www.energofish.hu/registration.php

Budapest, 2011. július 26. módosítva 2011. augusztus 27.

Energofish Kft.


Energofish ÉLŐ Stream Show program

Energofish ÉLŐ Stream Show program

2021-02-23 | Forrás: EnergoTeam

Kövess minket élőben február 27-én a Facebookon, s kérdezz teszthorgászainktól, vendégeinktől! Az Energofish Stream Showt nézők között értékes nyereményeket sorsolunk ki, illetve itt kerülnek bemutatásra a Benzar Mix horogcsali újdonságaink. A stream show szombaton 10:00 órakor kezdődik az Energofish Facebook csatornáján! Műsorunk várhatóan 14 óra körül ér véget. A részletes programtervet az alábbiakban tekinthetitek meg: 10:00 -...


Versenyben a csukákkal és a süllőkkel

Versenyben a csukákkal és a süllőkkel

2020-12-05 | Forrás: Lukácsi Béla

A pergető versenyek manapság egyre népszerűbbek, ezek közül van parti és csónakos megmérettetés is, és vannak vizeink amelyek kiválóan adják a halat a versenyen. Hasonló volt az ez évi L&K kupa amely egy hétvégén, de két helyszínen került megrendezésre. A III. L&K csónakos pergető kupa két külön versenyből tevődik össze, az egyik egy igazi süllős pálya, a Deseda, a másik pedig a csukáiról híres Bugaszegi-horgásztó. Meg kell említeni, hogy a...


2020 FeHoVa – Beszámoló

2020 FeHoVa – Beszámoló

2020-02-18 | Forrás: Őze Dániel

Az előző évekhez hasonlóan, a téli időszak lezárásaképp, egy kiváltképp volumenáris rendezvénnyel nyitottuk meg az évet, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A horgász és egyben vadászati tematikájú FeHoVa szakkiállítás, 2020-ban 27. alkalommal került megrendezésre február 13-16. között. Visszatekintve erre az igazán tartalmas és színes rendezvényre, kimondhatjuk, hogy akár kiállítói, akár látogatói szemmel, de rendkívül gyorsan eltelt ezen...


2020 FeHoVa – Újdonságokkal felvértezve

2020 FeHoVa – Újdonságokkal felvértezve

2020-01-27 | Forrás: Őze Dániel

Új év – új horgászszezon, megannyi érdekesség. A 2019-es PontyShow kipihenése után, már itt is a következő magyar horgász és egyben vadászati tematikájú szakkiállítás, ami a tavasz hírnökeként, 2020-ban 27. alkalommal vár minden érdeklődőt február 13-16. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A vadászat szerelmeseinek szóló megannyi preparátum és egyéb bemutató mellett, standjainkon garantáltan minden igényt kielégítően, minden...


PontyShow 2019. beszámoló

PontyShow 2019. beszámoló

2019-11-14 | Forrás: Ujszászi Dániel

Az elmúlt évek szokásainak megfelelően, november elején idén is megrendezésre került az aktuális szezon (lassan) végét szimbolizáló horgászkiállítása a Hungexpon. Ahogy az már megszokottá vált, szerencsére most is rengeteg érdeklődő sporttársat köszönthettünk hosszabb-rövidebb időre standjainkon, akik feederes, pergető és pontyhorgász felszerelések, kiegészítők tömkelegét vehették górcső alá. Természetesen tartalmas beszélgetésekben,...


Prémium horgász ruházat – Navitas a PontyShow-n!

Prémium horgász ruházat – Navitas a PontyShow-n!

2019-10-31 | Forrás: Őze Dániel

A Navitas márka mára már szerencsére sokaknál egyet jelent a komfortos, prémium szabadtéri ruházati termékekkel, melyek tökéletes funkcionalitás mentén készültek, megoldást kínálva többféle időszakra, helyzetre egyaránt. A brand fő ötlete a szabadtéri életmódot kedvelők igényeit ötvözte, az általános utcai viselet találkozásának kompozíciójában. Igazán individuális háttérrel rendelkező emberek hozták létre, akikben egy volt a közös,...