A termék jelenleg nem elérhető.
BOT ET SOLENA SURF
BOT ET SOLENA SURF
A Surf botokat az elérhetetlen távolságok elérésére találták ki. Leginkább tengeri, parti horgászathoz használják ezeket a horgászbotokat, ahol a cél a minél nagyobb dobás, a halak tartózkodási helyének elérése és a partközelben felmagasodó hullámok zavaró hatásának kizárása.

Ezeknek a horgászbotoknak a békéshalakra adaptált változata az ET Solena Surf. (természetesen tengeren is használhatjuk) Moderált dobósúllyal rendelkezik (100-250g), ami elég erős ahhoz, hogy megfelelő méretű bojlis ólmokat repítsünk könnyedén 100 méter fölé, de ezzel párhuzamosan a halak fárasztásához is rendelkezik azzal a rugalmassággal, ami a sikeres horgászat feltétele.
Távdobó, csupasz nyéllel rendelkezik, mely a nagy dobások záloga, pláne úgy, hogy az orsótartó elég messze helyezkedik el a bot végétől. Így tudjuk azt az erőkart létrehozni, mellyel a dobás könnyű és hosszú lesz.

A bot vége és az orsótartó közötti távolságok:
- 390-es: 60 cm
- 420-as: 60 cm
- 450-es: 70 cm A keverőgyűrű igen messze helyezkedik el az orsótól, ezt jól mutatja az is, hogy a nyéltagon egyáltalán nincs gyűrű.
Anyaga IM8-as Carbon, ami kellő gerincességet ad a botnak dobás során. Falvastagsága, melyet a mért tömeg adatok is bizonyítanak, nagyon vastag, ezáltal minimalizálhatjuk a törés esélyét még a legkeményebb dobások során is. SIC betétes gyűrűsor biztosítja a zsinór sima kifutását.
Végszerelék tekintetében a főzsinór alsó határát 0,25 mm-ben határozzuk meg. Dobóelőke használata kötelező! Erősített illesztései tovább növelik tartósságát.
KAMASAKI TELE POWER BOT
8 690 Ft
KAMASAKI THUNDER 3,50M 50-100G BOT
5 690 Ft
KAMASAKI SUPER TELE BOT
3 990 Ft
KAMASAKI JUNIOR TELE BOT
2 390 Ft
KAMASAKI GYEREK SZETT ZSEBPECÁVAL
4 990 Ft
CARP EXPERT EXTREME TELE BOT
10 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó