A termék jelenleg nem elérhető.
KOÓS CATFISH MONSTER HARCSÁZÓ BOT
KOÓS CATFISH MONSTER HARCSÁZÓ BOT

Koós Catfish Monster harcsázó bot

Koós Ferenc harcsázó botja a Monster (220 cm-es hosszban, 500-700 g dobósúllyal), a harcsák réme lehet, mivel a tesztidőszak alatt a legkitettebb helyeken, bokros, behajló fák alatt, partról és csónakból is bizonyított.

A bot gerince, visszafogottan lágyított spicce, a kitett helyekre jellemző bokor alatti úszózás, a fák közötti csúszó úszózás során kialakult közelharcos fárasztás legkeményebb megpróbáltatásait is könnyedén viseli.

Erőtartalékai a váratlan helyzetekben is elegendőek és a nagytestű tengeri halak horgászatára is alkalmassá teszik. Kuttyogatásra 400 g ólom használata ajánlott.

A kivételesen erős SIC betétes gyűrűsor: nincs olyan erőhatás, amelynek ne tudna ellenállni.

A bothoz javasolt fonott zsinór méret 0,32-1,2 mm.

KAMASAKI BIG FISH BOT
8 990 Ft
KOÓS CATFISH HORIZONT HARCSÁZÓ BOT
34 990 Ft
KOÓS CATFISH SHADOW HARCSÁZÓ BOT
22 990 Ft
WFT NEVER CRACK FJORDSPIN HARCSÁZÓ BOT
27 500 Ft
20 990 Ft
L&K VERTIC GUIDE 210 BOT
27 990 Ft
KAMASAKI SUPER CAT HARCSÁZÓ BOT
9 490 Ft
Már kaphatók az új harcsázó bottartók
Megjelent: 2019-10-22 | Forrás: Koós Catfish Team | Hírek

Szeretnénk bemutatni a Kamasaki fekete szinterezett fém harcsázó leszúróját. A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a nem hétköznapi használatra tervezett bottartó, mely a harcsásoknak nyújt kitűnő megoldást, ...

Bemutatjuk:  Koós Ferenc
Megjelent: 2017-02-07 | Forrás: EnergoTeam | Írások

Koós Ferenc évek óta izgalmas előadásokkal vár mindenkit a legnagyobb horgászkiállításon és harcsatáborokat tart a harcsafogás iránt érdeklődőknek, 2017-ben sem lesz ez másképpen! Most viszont mi kérdeztünk, kivételesen nem a harcsahorgászatról, hanem a harcsavadászról! ...

Nincs kapcsolódó videó