A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT PRO CAST 150+ ORSÓ
CARP EXPERT PRO CAST 150+ ORSÓ

CXP Pro Cast 150+ orsó

A nagy távolságok elérése nem könnyű feladat!

150 méter fölé dobni, csak a legjobban összehangolt felszereléssel lehet. Az extra nagy, kúpos és magas dobnak köszönhetően könnyedén pereg le róla a rajta lévő monofil, vagy fonott zsinór.

A fém anyaga is segít ebben, hiszen a kisebb súrlódás nagyobb távolságok elérését teszi lehetővé. A zsinór menetek szépen egymás mellett fekszenek, hogy a legkisebb mértékben keresztezzék egymást.

Kifejezetten Heavy és Extra-Heavy horgászbotokra, bojlis felszerelésekre ajánljuk. 5+1 csapágy biztosítja a kellően sima futást, és a megfelelő zsinórmennyiség felszedéséről a picit több, mint 4,1:1-es áttétel gondoskodik.

Rengeteg zsinór fér rá, így aki megpróbálná a behúzós, bojlis módszert vele, úgy hajrá, minden további nélkül megteheti.

- EXTRA LASSÚ DOBEMELÉSSEL RENDELKEZIK!
- GYORSFÉKES (fél tekeréssel válthatunk laza és fárasztó erősség között)
- CARBON DRAG SYSTEM (carbonos fékrendszer, ami nem tapad le)

CARP EXPERT NEO DISTANCE 9000 ORSÓ
20 990 Ft
13 990 Ft
Carp Expert Neo Cast 150+ orsó
20 990 Ft
SONIK DOMINATORX 8000RS BIG PIT ORS
36 990 Ft
SONIK TOURNOS XD 10000 ORSÓ
59 490 Ft
SONIK AVX 10000 SURF ORSÓ
55 790 Ft
SONIK SKS BLACK SURF ORSÓ
22 990 Ft
Magvakkal Marcalban
Megjelent: 2020-08-06 | Forrás: Kubuk Dániel | Írások

Nincs az a horgász akit ne ejtene rabul ez a látvány. Eljött a hétvége és útnak indultunk egy számomra kedves, festői szépségű tó partjára. A mai horgászatra menyasszonyom és öcsém is elkísértek így együtt vesszük üldözőbe a tó nagytestű lakóit egy ígéretes ...

Pontyhorgászat: Első napom Pródon
Megjelent: 2020-05-30 | Forrás: Kubuk Dániel | Írások

Régi vágyam volt eljutni a pródi bojlis tóra, melyről csupa jót hallottam a sporttársaktól. Így hát eldöntöttem, hogy a következő horgászatom célpontja ez a tó lesz. A tó 33 ha-on terül el a keleti főcsatorna szomszédságában. Átlag mélysége 1,3-1,5 m. 41 állás foglalható ...

Merjünk nagyot dobni
Megjelent: 2018-05-31 | Forrás: Nagy Levente | Írások

Minden kezdő pontyhorgász előbb utóbb szembesülni fog a " távolság akadályával", melyet ahhoz, hogy eredményes horgásszá váljon, le kell küzdenie. Nemrég halottam egy aranymondást "A halat ott a legegyszerűbb megfogni, ahol az éppen tartózkodik, táplálkozik". Igen ez ...

Megjelent: 2018. október 25.
Adásunkban  Szilvási Szilárd etetőanyag keverési tanácsit hallhatjuk, A II. Energofish Feeder Race ebben az évben a Desedán lett megrendezve, ahol a feederes horgászok ismét egy nagyszerű versenyen vehettek részt. A Methodd feder horgászoknak egy új kosarat ajánlunk Szabó Bence segítségével, amely elsősorban a nagytávolságok elérésében lehet a horgászok segítségére. Ehhez egy nagyszerű orsót is ajánlunk, amellyel a 100 méter feletti távolságok könnyedén elérhetőek. A pergetők sem maradnak érdekesség nélkül, profi horgászunk Lukácsi Béla ajánl egy komplett felszerelést.