Carp Expert Neo Cast 150+ orsó
Carp Expert Neo Cast 150+ orsó

Terhelhetősége
Terhelhetősége

Távdobáshoz
Távdobáshoz

Zsinórrakás
Zsinórrakás

Termékleírás

Carp Expert Neo Cast 150+ orsó

A nagy távolságok elérése nem könnyű feladat!

150 méter fölé dobni, csak a legjobban összehangolt felszereléssel lehet. A Neo Cast 150+, a Pro Cast grafit dobos változata. Az extra nagy, kúpos és magas dobnak köszönhetően könnyedén pereg le róla a rajta lévő monofil, vagy fonott zsinór.

A zsinór menetek szépen egymás mellett fekszenek, hogy a legkisebb mértékben keresztezzék egymást. Kifejezetten Heavy és Extra-Heavy horgászbotokra, bojlis felszerelésekre ajánljuk. 5+1 csapágy biztosítja a kellően sima futást, és a megfelelő zsinórmennyiség felszedéséről a picit több, mint 4,1:1-es áttétel gondoskodik. Rengeteg zsinór fér rá, így aki megpróbálná a behúzós, bojlis módszert vele, úgy hajrá, minden további nélkül megteheti.

Extra lassú dobemeléssel rendelkezik, így a menetek párhuzamosan egymás mellé kerülnek és a dobás során extra métereket nyerhetünk.
Fékje, gyorsfék, melyet egy tekeréssel kilazíthatunk, vagy a megfelelő keménységre húzhatunk.



Általános használati utasítás - Orsó

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20112-310 Orsó CXP Neo Cast 150+ 20 990 Ft 150+5+1Elsőfék4,1:1GrafitGrafit0,40 mm / 320 m595 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP EXPERT NEO DISTANCE 9000 ORSÓ
20 990 Ft
13 990 Ft
SONIK DOMINATORX 8000RS BIG PIT ORS
36 990 Ft
SONIK TOURNOS XD 10000 ORSÓ
59 490 Ft
SONIK AVX 10000 SURF ORSÓ
55 790 Ft
SONIK SKS BLACK SURF ORSÓ
22 990 Ft
SONIK XTRACTOR 5000 ORSÓ
19 990 Ft
A fekete árnyék - Pontyhorgászbot teszt
Megjelent: 2020-12-19 | Forrás: Kubuk Dániel | Írások

Elősször is „WAOH”!!! Nemrég érkeztem haza a Black Shadow Carp botok teszteléséről és őszintén szólva még mindig a hatása alatt vagyok! Vízlepergető anyagának köszönhetően nem csak mutatós, de praktikus is. Black Shadow, azaz fekete árnyék fantázia nevet ...

Távdobásból jeles: a Pro és a Neo Cast orsók
Megjelent: 2017-09-26 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Mindig is tudtuk, hogy a legpontosabb zsinórfektetés a wormshaft tengellyel ellátott zsinórrakó rendszerek privilégiuma, és ha még ezt megspékelik az extra lassú dobemeléssel, azt hiszem, többet nem is kívánhatunk a zsinórrakás minőségét illetően. Ha még hozzáteszem azt ...

A csatorna pontyai - Szabó Attila
Megjelent: 2024. március 07.

Legújabb kisfilmjében Attila egy háborítatlan horgászvíz, a Szeghalmi Övcsatorna halait vette üldözőbe és mutatta be minden érdeklődőnek, hogy milyen módszerrel lehet eredményesen pontyozni egy ilyen vadvízen.

24 óra Püspökladányban - Szabó Attila
Megjelent: 2023. szeptember 30.

Legújabb filmünkben Szabó Attila, pontyhorgász csapatunk ifjú tagja a püspökladányi V-ös tóra látogatott el barátaival. A tó nagyon szép halállománnyal rendelkezik, de nem adja könnyen kincseit. Attilának az itt töltött 24 óra alatt egy igazán mozgalmas, de korántsem egyszerű horgászatban lehetett része, melynek történéseit most mindenki megismerheti a videónak köszönhetően.

A rapid horgászatok eszköztára - Szabó Attila
Megjelent: 2023. szeptember 06.

Valljuk be őszintén, nem minden esetben van lehetőség kamionnyi cuccal horgászni menni, hiszen a kapacitások, legyen szó az autóról, esetleg a kerékpárról, többnyire korlátozottak. Azonban az is tény, hogy amire feltétlenül szükség van a vízparton, annak bizony ott kell lennie a táskában! Ebben a videóban ifjú pontyhorgászunk, Szabó Attila meséli el és mutatja be, hogy ő hogyan tudja a minimálisra csökkenteni felszerelésének a mennyiségét úgy, hogy közben ne maradjon otthon semmi fontos kiegészítő. Tanulságos videó, nem érdemes kihagyni!

A csodálatos Balaton - Szabó Attila
Megjelent: 2023. augusztus 16.

A Balaton az európai pontyhorgászok Mekkája, hiszen hazánk legnagyobb természetes vizének pontyállománya messze földön híres, már egy rapid, néhány órás peca is kiemelkedő fogási esélyekkel kecsegteti az idelátogatókat. Fiatal pontyhorgászunk, Szabó Attila gyakorlatilag az egész országot átutazta azért, hogy a Magyar Tengeren horgászhasson, így nagyon felkészült a túrára! Kisfilmjéből kiderül, hogy pontosan hogyan készült a pecára, milyen stratégiát követve próbált halat fogni és természetesen a csalogatóanyagok kiléte sem marad titokban. Annyit pedig már elöljáróban is elárulhatunk, hogy gyönyörű balatoni pontyokból sem lesz hiány!

Amikor a halak írják a forgatókönyvet - Szabó Attila
Megjelent: 2023. augusztus 05.

A horgászat egyik legnagyobb szépsége annak kiszámíthatatlansága, hiszen soha nem tudhatjuk, hogy éppen milyen hal kapja be a horgunkat. Fiatal pontyhorgászunk, Szabó Attila, legutóbbi, Silver Horgásztavi kalandjai során sem minden a tervek szerint alakult, mondhatni, a halak írták a forgatókönyvet. Hogy pontosan mi történt ezen a horgászaton Attilával? A filmből kiderül!