A termék jelenleg nem elérhető.
STÉG PRODUCT LIGHTENED BALL
STÉG PRODUCT LIGHTENED BALL
Anyagszerkezete gumis állagú, nagyon intenzív illatú, lassan oldódó, könnyített, süllyedő csali.

Használható: Match, rakós, feeder botos horgászatra egyaránt. Horogra, csalitüskére jó tűzhető, hajszálelőkére fűzhető. Többféle ízesítésben kerül forgalomba, melyek az alábbi időszakokban és vizekre alkalmasak leginkább: - Ananász: A már felmelegedett vizek csalija, szinte minden víztípuson eredményes, legyen szó mély bányatóról, vagy egy nádassal benőtt Tisza holtágról.
- Eper: A nagy klasszikus! Szinte minden évszakban bevethető. A pontyok különösen kedvelik ezt az édes ízt és illatot.
- Fokhagyma: Az egyik legsokoldalúbb ízesítés, szinte minden békés halfajunk szereti. Főleg felmelegedő és már meleg vizekben lehetünk vele eredményesek.
- Vanília: Ha az eper nagy klasszikus volt, akkor a vanília hiper mega giga klasszikus, főként felmelegedő és lehűlő vizekben ejti rabul illatával a halakat.
- Gyömbér: Egy igazi kuriózum. A kínaiak is szeretik a gyömbért, de a pontyok sem vetik meg. Csípőssége miatt kedvelik annyira.
- Puncs: Egy igazi íz és illat bomba! Téli és tavaszi horgászatok elengedhetetlen kelléke.
- Méz: Kellemes édes íz, mely a tavaszi horgászatok igazi fegyvere. A halak már jól ismerik.
- Vajsav és kagyló: Ha eljön a nyár, vele együtt a vajsav ideje is megérkezik. A kagylóval párosítva egy olyan ellenállhatatlan kombinációt kapunk, ami ebben az időszakban megtölti a szákunkat.
- Banán: Az amurozás legjobb csalija. Vajsavval kombinálva felkészülhetünk hogy igencsak kapaszkodni kell a horgászbotba, majd pedig a mérlegbe.
- Kolbász: Fűszeres kolbászos íze és illata egész évben csalogatja a pontyokat. Az egyik legfogósabb csali a kínálatban. Telepített, nagy halsűrűségű tavakon utánozhatatlan.
SBS EUROSTAR BOJLI 1KG+50ML BAIT DIP
4 490 Ft
SBS CSL HOOKERS
2 490 Ft
SBS DARK FIREFLYS POP UPS
3 490 Ft
SBS EURO SHELF LIFE POP UPS
1 290 Ft
SBS PREMIUM BOILIE WAFTERS
1 990 Ft
SBS PREMIUM POP UPS
3 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó