A termék jelenleg nem elérhető.
THE ONE PVA HURKA + 100ml LOCSOLÓ
THE ONE PVA HURKA + 100ml LOCSOLÓ
A PVA csomagok horog mellé fűzése szinte minden esetben megnöveli a kapások számát! Magas minőségű összetevőkből összeállított tört és őrölt keverék PVA hálóba töltve. A benne lévő 100ml Liquidet magas, minimum 30%-os protein tartalom és gyors vízoldékonyság jellemzi.

Többféle ízesítésben kerül forgalomba:

- Purple: egy rendkívül magas fehérjetartalmú, szénhidrátokkal dúsított, komplex lisztekből, folyékony stimulátorokból összeállított csali, mely hallisztes-tejfehérjés alapra épül! Erőteljes rákos, de mégis kissé édeskés jellegénél fogva az év bármely szakában nagy sikerrel alkalmazható. Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot és színezéket! 100%-ig természetes alapanyagokból készült! - Red: egy rendkívül magas fehérjetartalmú, szénhidrátokkal dúsított komplex lisztekből, folyékony stimulátorokból összeállított csali, mely hallisztes-tejfehérjés alapra épül. A gyümölcsös-fűszeres/halas jellegét feketeborssal emeltük ki. Gyümölcsös, halas jellegénél fogva szinte minden időjárási körülmények közepette kimagasló fogást biztosít. Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot és színezéket! 100%-ig természetes alapanyagokból készült! - Black: egy erősen hallisztes, csípős jellegű csali, mely nagy mennyiségű feketeborsot, pikáns fűszereket, ájkivonatot tartalmaz. Nagy mennyiségű tintahal kivonattal és tonhalliszttel tettük különlegessé. A nyári időszak egyik verhetetlen csalija, a nagyobb testű pontyok igazán gyorsan horogra keríthetőek vele. Több évnyi teszteredmény alapján, az igazán frontos időszakoban is kimagaslóan működik! - Gold: a széria legújabb csalija. Magas szénhidráttartalmának köszönhetően főként a felmelegedő és lehűlő vizekben eredményes. Scopexes, vajkaramellás aromájának ebben az időszakban egyetlen nagytestű ponty sem tud ellenállni.
Az extra aminósavaknak köszönhetően az etetésre csalt halakat gyorsan táplálkozásra készteti. Teszi ezt azért, mert a fehérjénél könnyebben emészthetőek az aminósavak és ezáltal gyorsabban energiát nyernek belőlük a halak.
BENZAR MIX FRANCIA KENYÉR
690 Ft
PVA BOMBS - 20 DB/CSOMAG
2 490 Ft
THE ONE PVA HURKA + 50ML LOCSOLÓ
3 790 Ft
2 690 Ft
BENZAR MIX METHOD BOMB PEZSGŐS PVA - 20DB/CSOMAG
2 690 Ft
CARP EXPERT PLANKTON 3DB/CSOMAG
1 290 Ft
THE ONE PELLET BOX MICROCOLD MIX
5 990 Ft
Amikor a horgászat az életet jelenti
Megjelent: 2017-03-14 | Forrás: EnergoTeam | Írások

2017-03-14 Nem is gondolnánk, hogy a horgászat mi-mindent jelenthet nekünk: Csendet. Kikapcsolódást. Feltöltődést. Magányt. Barátokat és megannyi mást is, amit lehet, hogy csak a horgászat adhat nekünk. Ismerjenek meg egy történetet és benne egy fiatalembert, akinek ...

Nincs kapcsolódó videó