A termék jelenleg nem elérhető.
Jubileumi Match szett 3,90m
Jubileumi Match szett 3,90m
A matchbotos horgászat a finomszerelékes módszerek megkoronázása. Nincs versenyzés sem nélküle. Non plus ultra
.
Ehhez mérten az Energofish Kft. 25-ik születésnapja sem múlhat el egy matchbotos ajánlat nélkül.
Black Fighter Match került a csomagba, mely dobósúlya lehetővé teszi a nagyobb, akár 40-50 méteres távolságok pontos meghorgászását is. A SIC betétes hosszúlábú gyűrűk kellően eltartják a bottesttől a zsinórt, így az kevésbé tapad hozzá. Ez nagymértékben javítja a dobások hosszát. Az IM8-as karbon anyag már önmagában kiváló, melynek terhelhetősége a középső- és a nyéltagra húzott kevlár erősítéssel többszörösére növekedett. Ez a háló minimalizálja a bot kör keresztmetszetének oválissá válásból eredő törést. A horgászbot akciója B, tehát fárasztás alatt a bot első harmada dolgozik jobban, majd terhelés hatására felkeményedik és a nyéltag felé átadva a terhelést őrli fel a horgon lévő hal erejét. Az így kapott eredmény egy könnyű bot, mely kecses, könnyed megjelenése ellenére a végletekig terhelhető.
Ehhez a bothoz tökéletes választás a Carp Expert Match orsó! A Carp Expert sokéves fejlesztésének az eredménye ez az orsó, mely áttételezésében és csapágyszámában, illetve azok elhelyezésében is megfelel a módszer által támasztott elvárásoknak, miszerint:
- Sima futásúnak kell lennie
- Megbízható, nem egy éves darab
- Precíz fékrendszer, esetünkben óriás lamellás elsőfék
Sekély dobjának köszönhetően nem kell több száz méter értékes zsinórt a dobra tennünk, elég csak 100-150 méter, de az igazán jó minőségű legyen.
Ezzel a párossal gond nélkül horgászhatunk majd dévérekre, kárászokra ugyanúgy, mint kisebb pontyokra, amurokra. Az élmény és a fogás garantált.
A 3,90-es horgászbothoz 3000-es orsót társítottunk.
A 4,20-as változat 4000-es modellel szerelt.
HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó