A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT UNI BOJLI BOT
CARP EXPERT UNI BOJLI BOT

Carp Expert Uni Bojli bot

A minőségi bojlis horgászbotok használata sokáig csak egy szűk felső réteg számára volt elérhető, de a modern botgyártásnak és a könnyen kezelhető anyagoknak köszönhetően azon horgászok számára is elérhetővé vált, akik nem tudnak vagyonokat áldozni a módszer kipróbálására. Már elérhető áron tudunk minőségi bojlis horgászbothoz jutni, például a Carp Expert Uni Bojli megvásárlásával.

Egy 3 részes horgászbotról beszélünk, mely ennek ellenére távdobásra lett kifejlesztve. A nyéltagon nem is kapott helyet gyűrű. Ez azért lényeges, mert az orsóról lepergő zsinórnak van ideje és helye kisebb átmérőre szűkülni, így kisebb súrlódással tud majd távozni abból.

Bár annyira nem is kell kicsi átmérőre szűkülnie, mert a keverő gyűrű átmérője 45 mm. B akciója mind a dobás, mind pedig a fárasztás során nagy segítségünkre van.

A bot dobósúlya 90-110 gramm között van, ha a főzsinórt valahol 0,25 mm és 0,30 mm között választjuk meg és nagyméretű, távdobó orsót teszünk a botra, egy ügyes horgász akár 110-120 métert is dobhat a megfelelő végszerelékkel.

A praktikum jegyében készült 3 részes kivitelben, így a legtöbb csomagtartóba befér és könnyű szállítani. Távdobó bojlis, duplon nyelet kapott, így a dobás során a fogása stabil.

A két kezünk távolsága a dobás során 70 cm, így jó nagy erőkarral tudjuk a kiszemelt helyre küldeni végszerelékünket.

Mindenkinek ajánljuk, aki magasabb szintre szeretné emelni, fenekező és kifejezetten bojlis lehetőségeit. Anyaga IM8 Carbon.

CARP EXPERT DOUBLE TIP HEAVY BOT
26 990 Ft
21 490 Ft
KAMASAKI SUPER CARP 3,60M 3,5LBS BOJLIS BOT
9 390 Ft
SONIK XTRACTOR CARP BOT
27 990 Ft
THE ONE CAST LCX-13 3,90M 3.5LBS TÁVDOBÓ BOJLIS BOT
53 990 Ft
SONIK GRAVITYXT S+M HYBRID BOT
113 490 Ft
CARP EXPERT NEO LONG CAST 3.5LBS BOJLIS BOT
25 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó