CRALUSSO Műanyag csalitüske készlet
Termékleírás

A cralusso ismét egy nagyon praktikus megoldással rukkolt elő, amivel most a feeder horgászokat célozta meg. "Legújabb fejlesztéseinket a feeder horgászok igényeihez igazítottuk. Egyedülálló csali tüske megoldásunk azokra a problémákra ad megoldást, melyekkel horgásztársaink szembesültek. - segíti a horog befordítást a tökéletes akadásért - kötés nélkül egyszerűen felhelyezhető a horogra - indikátorként működik, segítségével a kapások és beleúszások könnyen megkülönböztethetők, az üres bevágást követően! A csomagolásban két féle méretű csalitüske található, törjük le az kiválasztott tüskét a keretről, majd a mellékelt szilikonokból vágjuk 1 mm-es darabokat egy éles késsel.
A megkötött horogra húzzuk fel az első szilikont, majd a csalitüskét, ezt követően egy újabb szilikon csővel rögzítsük a tüskét a horgon.
A horog formájának és a csali méretének megfelelően az ideális pozícióba rögzítsük a két szilikon segítségével a csalitüskét a horgon, mellyel az akadást segítő horogbefordítást is megoldottuk.
(forrás:cralusso)



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Anyaga Szín Hossz
82202-820 CRALUSSO MŰANYAG CSALITÜSKE KÉSZLET S (5-7 MM) 570 Ft 5-7mmMűanyagSötét színS
82202-830 CRALUSSO MŰANYAG CSALITÜSKE KÉSZLET M (10-13 MM) (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 570 Ft 10-13 mmMűanyagSötét színM

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

DRENNAN POWERGUMM
3 590 Ft
CARPTREND CSALIGUMI
180 Ft
GUBANCGÁTLÓ FEKETE 25CM
390 Ft
GUBANCGÁTLÓ 3 DB-OS
630 Ft
CARP EXPERT CSALIKARIKA 7MM
440 Ft
CARP EXPERT Z CSALIGUMI 15MM
420 Ft
Energofish Magazin, június
Megjelent: 2017-06-19 | Forrás: EnergoTeam | Írások

Ismét itt az újabb Energofish Magazin Jéger Szabolcs csodálatos környezetben pecázva mesél a mostani adásról, melyben Benzár Zsolt praktikáit is meghallgathatjuk. Az előző adásunkban elkészítettünk egy óriás antennás úszót, amelynek használatát is bemutatjuk. Frankó Zoltán ...

Nincs kapcsolódó videó